Nikon

Nyheder

Producenter

SKU: VOA060K002

EAN: 4960759154231

Producent: Nikon

Nikon Z6 II Body + FTZ Mount Adapter

Ny

Nikon Z 6 II bygger på succesen fra Z 6. Det er robust og brugervenligt, kan producere videoer i professionel biografkvalitet og har en kraftfuld ydeevne ved optagelse af stillbilled motiver.

Flere detaljer

2-7 dage (Restordre)

kr 16.500,00 inkl. moms

-kr 1.490,00

kr 17.990,00 inkl. moms

Vis finansiering
×

Finansier dit køb

Vælg løbetid:

528 kr. pr. måned

Ved et samlet kreditbeløb på 16.500 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 528 kr. Samlede kreditomkostninger 2.484 kr. Samlet tilbagebetaling 18.984 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 9,75%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres. Læs mere

Yderligere information

Kameraets beskyttelse mod støv og vand muliggør langvarige optagelser under barske forhold, mens en ny mulighed for at ændre fokusringens bevægelse lader brugerne fokusere manuelt i den retning, de er vant til.

Med kameraets videofunktioner leveres et output på 4K UHD og fuld HD i både FX- og DX-baserede videoformater. Kameraets HLG-optageformat bevarer desuden flere detaljer og har større dynamisk område og kontrast, hvilket minimerer behovet for efterbehandling. Forbedret øjenregistrerings-AF og dyreregistrerings-AF resulterer i forbedret fokus på motiver under videooptagelse. Disse AF-funktioner understøtter også uovertruffen stillbilled fotografering og arbejder sammen med kameraets forbedrede hastighed og kraft. Z 6II understøtter en kontinuerlig optagehastighed på 14 bps og et øget maksimalt antal optagelser ved kontinuerlig optagelse: 200 JPEG-filer eller 124 12-bit ukomprimerede RAW-billeder i én billedserie.

Z 6II er velegnet til brugere, der gerne vil have et kompakt system, som både kan optage stillbilleder og videoer i biografkvalitet. Det er kameraet til professionel videoproduktion eller for eksempel bryllupsfotografering, hvor manøvredygtighed, fleksibilitet og kompromisløs outputkvalitet er vigtigt. Det nye Nikon kamera udnytter Nikon Z-fatnings systemet for at sikre, at lyset rammer hele sensoren, inklusive de ekstreme hjørner. I kombination med det udvidede udvalg af NIKKOR Z-objektiver – eller de flere end 300 kompatible NIKKOR-objektiver med F-fatning via FTZ-fatningsadapteren – løfter de Nikons tradition for optisk ekspertise og innovation op på et helt nyt niveau. Batterigrebet MB-N11 (sælges separat) har en udløserknap og knapper til lodret optagelse. Dette greb har også en USB-C-port, som giver mulighed for at oplade to batterier efter hinanden, mens grebet er koblet fra kameraet.

Optag under alle lysforhold: Den brede Z-fatning og den store 24,5 MP fuldformatsensor giver mulighed for rene, detaljerede billeder i det ultrabrede ISO-område. AF i svag belysning fungerer nu ned til -6 EV med et objektiv med en maksimumblænde på f/2 (eller større).

Så meget hurtigere: Optag stillbilleder i fuld opløsning ved en hastighed på op til 14 bps med fuld AF/AE. Tag op til 200 JPEG-filer eller 124 12-bit ukomprimerede RAW-billeder i én billedserie.

To EXPEED-processorer: To processorer fordobler den kraft, fotografen har til rådighed til alt fra AF til bufferkapacitet. Ydeevnen er glat som silke, hvad enten man optager video eller tager stillbilleder.

To kortpladser: Tilpasning til enhver arbejdsgang. Man kan bruge UHS-II SD-kort i den ene plads og XQD-kort eller de nyeste ultrahurtige CFexpress-kort i den anden.

Et multimediekraftværk: Få skarpere, renere videooptagelser med et bredere dynamisk område. Øjenregistrerings-AF og dyreregistrerings-AF kan bruges under optagelse – og man kan udlæse optagelser, helt som man har brug for.

Robust bygget: Med en superstærk, letvægts magnesiumlegeringsramme er dette kamera nemt at bære og robust nok til at klare ethvert sted. Det er fuldt forseglet mod støv, snavs og fugt.

Z-systemets alsidighed: Man kan bruge eksterne Speedlight-flash, selv ved optagelse med høje billedhastigheder på op til 14 bps. FTZ-fatningsadapter giver kompatibilitet med over 300 NIKKOR objektiver med F-fatning.

SnapBridge: Med Nikons SnapBridge-app, der hele tiden bliver videreudviklet, kan man nu selv opdatere sit kameras firmware via sin smartenhed.

Tilbehør