Foto/C

Om FOTO/C

FOTO/C er en veletableret foto-specialforretning som siden starten i 1938 har haft butik i hjertet af København og er i dag beliggende på Nørre Voldgade 20, mellem Nørreport og Rådhuspladsen.

Vore medarbejdere er erfarne og har et højt fagligt niveau, hvilket er med til at sikre, at vi til enhver tid kan rådgive vore kunder og møde dem på deres betingelser, hvad enten der er tale om private forbrugere, erhvervskunder, entusiaster eller professionelle fotografer. 

Forretningen er kendt for sit brede sortiment, sammensat med omhu for at imødekomme de forskellige behov, hos vore mange trofaste kunder. 

Uanset om det er nyt eller brugt, analogt eller digitalt udstyr du er på udkig efter, kan vi vise dig et godt udvalg. Er det specielle professionelle film, mørke kammer produkter eller avanceret tilbehør du søger, kan vi også altid hjælpe dig – og skulle det mod forventning være en vare vi ikke har på hylden du har brug for, skaffer vi den hjem til dig. 

I FOTO/C bestræber vi os på at skabe et inspirerende miljø med personlig, topkvalificeret betjening og udsøgt service, så det altid er en oplevelse at besøge forretningerne. Og vi sætter en ære i at have de kompetencer i huset, der skal til for at vejlede dig, så du ikke kommer forgæves.

 

Klik for handels-, fragt-, returret-, handelsbetingelser og garanti