Stativer til kamera

Producenter

SKU: 4163

EAN: 6941590013381

Producent: SmallRig

Smallrig 4163 Heavy-Duty Aluminium Video Tripod Kit

Ny

Stativet har hurtigt justerbare ben med en højde fra 87 cm til 191 cm.

Det medfølgende videohoved har et dæmpningssystem, der giver jævn panorering og vipning. Det har også en nydesignet snap-on quick-release plademontering.

Med Manfrotto Quick-releaseplate.

Videohovedet kan bære op til 8 kg.

Flere detaljer

På lager i butik 1-2 dage

kr. 2.349,00 inkl. moms

Yderligere information

Stativet har justerbare ben, der hurtigt kan trækkes ind og ud via flip-låse, med en højde fra 87 cm til 191 cm og en sammenfoldet længde på 90,5 cm.

Videohovedet har et dæmpningssystem, så du kan panorere og vippe kameraet jævnt.

Når tyngdepunktets højde er 55 mm, kan panoreringen og det forudindstillede modvægtssystem hjælpe med præcist at styre kameraet eller andre rigge, der vejer op til 3 kg, og give en fantastisk dynamisk balance.
Videohovedet kan bære så meget som 8 kg.

Det har en nydesignet snap-on quick-release plate mount, en mere effektiv monteringsløsning end traditionelle slide-on, som er DJI RS 2 / RS 3 / RS 3 Pro quick release plate og Manfrotto quick release plate kompatibel til at realisere et gratis skift mellem stabilisatoroptagelse og stativoptagelse.

Der er et aftageligt panoreringshåndtag til nem opbevaring og betjening, og det passer til både venstrehåndede og højrehåndede brugere.

Videohovedet har også et 1/4"-20-gevindhul til en magisk arm og andet tilbehør samt en indbygget skruenøgle, der gør det nemmere at montere og afmontere kameraet.

Andre funktioner; Stativben af aluminiumslegering, lette og robuste En tilpasset bæretaske til bedre opbevaring, beskyttelse og transport.

Kompatibilitet: Manfrotto hurtigudløserplade (501PL)

Pakken indeholder: 1x stativsæt 1x Manfrotto Quick Release-plade 1x Brugervejledning 1x Bæretaske