Sony

Producenter

SKU: SEL2070G.SYX

EAN: 4548736134799

Producent: Sony

Sony FE 20-70mm f/4 G

Ny

Et fremragende fullframeobjektiv til både videooptagelse og stillbilleder med minimal focus-breathing.

To lineære XD (Extreme Dynamic) motorer leverer hurtigere og mere præcis fokusering.

Minimeret fokusvariation og akseforskydning ved zoom.

Brugerdefinerbare knapper til fokusfastholdelse og selvstændige ringe til fokus, zoom og blænde gør objektivet yderst smidigt i arbejds-situationer.

Flere detaljer

2-7 dage

kr. 12.495,00 inkl. moms

Delbetaling
441 kr. pr. måned
24
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 12.495 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 441 kr. Samlede kreditomk. 3.378 kr. Samlet tilbagebetaling 15.873 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 17,53%. Der er fortrydelsesret.

Yderligere information

Med det nye ultra-vidvinkel Sony G zoom objektiv, omdefineres kategorien for standardzoom med et brændviddeområde, der strækker sig fra ultrabrede 20 mm til 70 mm i et bemærkelsesværdigt kompakt, let full frame objektiv med maksimal fast blænde på f/4.

Objektivet byder på en fantastisk skarphed og ideel betjening, til både fotografi og videooptagelse.

Med alsidige programmerbare betjeningsknapper, fysisk blændering der med en knap kan justeres til at være trinløs, for et jævnt skifte ved videoptagelse.

9 bladet cirkulær blænde giver en smuk defokusering af baggrunden, (bokeh) mens to linære XD-motorer (Extreme Dynamics) med deres komplekse konstruktion leverer hurtig og nøjagtig fokusering.

Sony FE 20-70 f/4 G leverer jævn, hurtig og kontinuerlig autofokus til filmoptagelse med minimeret fokusvariation, (breathing) fokusforskydning og akseskift ved zoom.

En støv- og fugtafvisende konstruktion samt en fluorbelagt overflade på frontelementet, der afviser vand og snavs, gør dette objektiv ideelt til brug i selv de mest udfordrende situationer.

ED- (Extra Low Dispersion Aspherical), tre ED, to AD (avanceret asfærisk) og et asfærisk element sikrer enestående opløsning i dette G-standardzoomobjektiv med konstant f/4-blænde, der leverer høj hjørne-til-hjørne-opløsning og smuk bokeh. Dette er et fremragende fuldformatobjektiv fra Sony til content creation, fotografering af stillbilleder og videooptagelse.

En cirkulær blænde med 9 blade på dette Sony G 20-70mm-objektiv skaber smukke, cirkulære bokeh-sløringseffekter i baggrunden med en konstant f/4-blænde.

To lineære XD-motorer (Extreme Dynamic) med deres komplekse konstruktion leverer hurtigere og mere nøjagtig fokusering til filmproduktion og fotografering. Du går aldrig glip af et billede med dette ultra-vidvinkel standardzoomobjektiv.

En konstant maksimal blænde på f/4 i hele zoomområdet holder lysstyrken, selvom brændvidden ændres.

Frontelementet på dette Sony G Lens har en fluorbelagt overflade, der afviser vand, olie og andet snavs, og som gør det nemt at tørre støv eller fingeraftryk af.

Et støv- og fugtafvisende design samt alsidige betjeningsknapper gør dette Sony G Lens ideelt til brug i de mest udfordrende situationer både indendørs og udendørs. Funktionen til fokusvariation er også kompatibel på dette ultra-vidvinkel standardzoomobjektiv.

Objektiver fra Sony gør det muligt at udnytte de nyeste funktioner på dit næste kamera fra Sony. Værktøjer som kompensation for fokusvariation og avancered AI sporing understøttes fuldt ud.

Specifikationer:

Objektiv mount: FE (Sony)

Fullframe: Ja

Special elementer/coatings: 2 AA, 3 ED

Billedestabilisator: Nej

Autofokus: Ja

Vejrbestandig: Ja

Modlysblænde: ALC-SH174 (Included)

Linseelement / Gruppe: 16 elements in 13 groups

Maks synsvinkel: 94 grader

Nærgrænse: 25 cm

Blændelameller: 9

Største blænde: f/4

Mindste blænde: f/22

Diameter: 78.7 mm

Længde: 99 mm

Vægt: 488 g

Filter diameter: 72 mm

Tilbehør