Samyang VDSLR

Producenter

SKU: F1420506101

EAN: 8809298881467

Producent: Samyang

Samyang 12mm T2,2 VDSLR Sony E Forstør

Samyang 12mm T2,2 VDSLR Sony E

Ny

Oplev vidvinkel med spejlløse kameraer!

Flere detaljer

2-7 dage

kr 3.706,00 inkl. moms

Yderligere information

  • Frakoblet blænde- og fokusring
  • Nano Coating System (NCS)
  • Low Dispersion-linse (ED)
  • Hybrid asfærisk glaslinse (H-ASP)
  • Cirkulær blænde med 6 lameller

Samyang 12mm /t2,2 Cine NCS CS er et vidvinkelobjektiv udformet til spejlløse APS-C-sensorer. Den drives med manuelt blændesystem med lavt T-nummer, som muliggør naturlig optagelse ved forskellige lyseksponeringer. Objektivet har en enestående optisk ydeevne og den optiske konstruktion består af 12 linser i 10 grupper - blandt linserne findes en hybrid asfærisk linse (H-ASP), en asfærisk glaslinse (AS) og tre glaslinser med lav lysspredning (ED), som tager billeder i høj kvalitet.

H-ASP retter farveaberrationen og leverer exceptionel billedkvalitet og kontrast over hele billedfeltet, når blænden er helt åben. ED skruer effektivt ned for farveaberrationer ved at minimere unødvendig lysspredning. Denne optiske konstruktion giver en nærgrænse på 0,2 m.

Der er 6 blændelameller designet til at tegne en næsten fuld cirkel, når blænden er lukket. Objektivets chassis er kompakt og solidt, idet det er lavet af stærk aluminiumlegering. Pålidelige billeder kan tages selv under mindre gode forhold. En aftagelig, blomsterbladsformet modlysblænde minimerer genskær og spøgelseslys ved at skærme objektivet mod unødvendigt lys.

Tilbehør