Printere

Producenter

SKU: 4280C009

EAN: 4549292160611

Producent: Canon

Canon Pixma Pro 200

Ny

Canons nyeste skud på stammen af professionelle printere, enhver fotografs drøm. En alsidig, kompakt og meget brugervenlig printer, der printer levende og høj kvalitet fotos. På den indbyggede 3" LCD skærm kan du tjekke blækniveauer, udføre printer vedligeholdelse og hurtigt tilgå printerens instruktioner. En automatisk opretning af papirindføring forhindre skæve fotos.

Flere detaljer

På lager i butik 1-2 dage

kr. 3.945,00 inkl. moms

Delbetaling
186 kr. pr. måned
24
36
Ved et samlet kreditbeløb på 3.945 kr. over 24 mdr.: Månedlig ydelse 186 kr. Samlede kreditomk. 500 kr. Samlet tilbagebetaling 4.445 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 12,38%. Der er fortrydelsesret.

Yderligere information

PIXMA PRO-200 har fokus på levende fotoprint i farve, alsidighed og brugervenlighed og er det ideelle valg for fotoentusiaster og spirende fotografer.

Bring din fotografering op på et højere niveau med levende farve- og monokrome print i høj kvalitet, du kan være stolt af. Denne A3+-printer er alsidig, kompakt og nem at bruge med funktioner til print uden kant, kunsttryk og panoramaprint, så du kan fokusere på at tage det perfekte billede.


Imponerende fotografier i høj kvalitet

Med et overlegent farvestofbaseret system med 8 blæktanke er du garanteret exceptionel gengivelse, fyldigere farver og levende professionelt print hver gang.


Vælg det papir, der passer bedst

Ved hjælp af alsidig mediehåndtering og printformater, der kan tilpasses, kan du forbedre dine fotografier på en lang række papirmedier, herunder fine art-medier, print uden kant og panoramaprint.


Hurtig og brugervenlig

Printerens integrerede 3" LCD-skærm giver dig mulighed for at kontrollere blækniveauer, udføre printervedligeholdelse og hurtigt se printervejledninger – så du nemt kan opnå fremragende resultater.


Perfekt print når som helst

Med tre papirfremføringsfunktioner og automatisk korrigering af skævt papir kan du sige farvel til forkert justering og printfejl, uanset hvilken type papir du bruger.


Én smidig proces

Canons brugervenlige PPL-software (Professional Print & Layout) sørger for, at du nemt kan tage og sende fotos fra populære fotoprogrammer og få en "one-stop" redigering-til-print-oplevelse.


Kompakt og let

Selv med papirkapacitet til A3+ er Canon PIXMA PRO-200 en letvægtsløsning til dine printbehov. Og den er også kompakt, så den nemt kan være i et lille fotostudie.


Til hurtigere og mere effektivt print

Canon PIXMA PRO-200 er hurtig og effektiv og leverer A3+-print i enestående kvalitet på kun 90 sekunder, så du får mere tid til at finde det næste fantastiske billede.


Chroma Life 100+-blæksystem

Canons nye farvestofbaserede system med otte blæktanke giver et større farveområde, så du får levende fotografier i høj kvalitet. Med Canon PIXMA PRO-200 får du også dybere sorte nuancer og forbedret gengivelse af røde og blå toner. Gråt og lysegråt blæk hjælper dig desuden med at opnå exceptionelle monokrome print og øger hastigheden af printprocessen.

Tilbehør