Panasonic

Producenter

SKU: H-PS14042E-S

EAN: 5025232638031

Producent: Panasonic

Panasonic Lumix 14-42mm f/3,5-5,6, sølv Forstør

Panasonic G 14-42mm f/3,5-5,6 Aspherisk, sølv

Ny

Nyt, avanceret udskifteligt objektivsystem LUMIX G X VARIO PZ 14-42mm/F3,5-5.6 ASPH./POWER O.I.S. med automatisk zoombetjening fra de nye objektivmærke “X” til LUMIX G Micro System, som overholder standarden Micro Four Thirds System.

Flere detaljer

2-7 dage (Bestillingsvare)

kr. 2.895,00 inkl. moms

Vis finansiering
×

Finansier dit køb

Vælg løbetid:

263 kr. pr. måned

Ved et samlet kreditbeløb på 2.895 kr. over 12 mdr.: Månedlig ydelse 263 kr. Samlede kreditomkostninger 250 kr. Samlet tilbagebetaling 3.145 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 16,73%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres. Læs mere

Yderligere information

Det nye objektivmærke “X”, som er indbegrebet af Panasonics optikteknologier, leverer en fantastisk billedgengivelse med virkelighedstro detaljer, ultimativt kontrastforhold, unik Nano Surface Coating for betydelig reduktion af dobbeltbilleder og overstråling og naturlige elementer med markant transparens."

Objektivsystemet, der består af 9 objektiver fordelt på 8 grupper, har et fantastisk kontrastforhold for hele zoomområdet. De 4 asfæriske objektiver, der gør objektivenheden betydeligt mindre, forbedrer også objektivets ydelse ved at minimere forvrængning selv ved 28 mm zoomoptagelser. 2D-objektiverne kompenserer effektivt for kromatiske fejl. Zoomlinsen, der er af udtrækstypen, er også utrolig kompakt med en størrelse på ca. 26.8 mm** i længden og vejer kun ca. 95 g, hvilket gør den utrolig nem at have med.

Med Panasonics Nano Surface Coating-teknologi er reflektion minimeret betydeligt på hele det visuelle lysspektrum (380 nm-780 nm) ved hjælp af en ekstra lav refraktiv belægning med strukturer i nanostørrelse på overfladen af objektivet. Det betyder et ultra tydeligt billede med betydelig reduktion af ghosting og overstråling.

Med integrationen af et indbygget fokussystem drevet af en trinvis motor giver det ultimative optiske design en fantastisk skarphed, der understøtter AF-systemet i Panasonics LUMIX G-kameraer. Det betyder Light Speed AF*** på ca. 0,1 sekund takket være den mindre fokuslinse og mængden af bevægelse. Ved at optimere blændekontrollen er lukketidens forsinkelse også reduceret med ca. 40% sammenlignet med LUMIX G VARIO 14-42mm /F3,5-5.6/ASPH. /MEGA O.I.S..****

* Til et udskifteligt digitalt objektiv pr. 26. august 2011./ ** Når objektivet er trukket ud./ ***Tid til fokus på motivet måles med DMC-GF3 for at ændre objektivindstillingen til ""2m"" fra ""infinity"" ved zoomoptagelser. Panasonics målemetode.*5/ ****Målt med DMC-GF3. Den tid det kræver at starte eksponering efter lukkeknappen er trykket helt ned efter objektivindstillingen er ændret fra “infinity” til “2m”. Zoom-indstillingen er i vidvinkel.*5/ *5 GF3's firmware skal opdateres til Ver.1.1 eller nyere. Panasonics målemetode.

 

  • Nyt objektivmærke “X” fra LUMIX G Micro System
  • Verdens første* udskiftelige, digitale zoomobjektiv
  • Utrolig kompakt og høj billedkvalitet takket være objektivets opbygning
  • Overfladebehandling med nanoteknologi for betydelig reduktion af ghosting og overstråling
  • Light Speed AF og kortere lukketid
  • POWER O.I.S

Tilbehør