Panasonic

Nyheder

Producenter

SKU: H-FSA100300E

EAN: 5025232862726

Producent: Panasonic

Panasonic Lumix 100-300 mm f/4,0-5,6 Forstør

Panasonic Lumix 100-300mm f/4,0-5,6

Ny

G VARIO 100-300mm.  f/4.0-5.6 II / POWER O.I.S.

Micro Four Thirds 100-300 mm telezoomobjektiv

Flere detaljer

2-7 dage

kr. 4.795,00 inkl. moms

Vis finansiering
×

Finansier dit køb

Vælg løbetid:

239 kr. pr. måned

Ved et samlet kreditbeløb på 4.795 kr. over 24 mdr.: Månedlig ydelse 239 kr. Samlede kreditomkostninger 936 kr. Samlet tilbagebetaling 5.731 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 19,25%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres. Læs mere

Yderligere information

Intens action

Denne 300 mm (tilsvarende 35mm ­kamera 600mm) ultratelezoom trækker motiver tæt på og opfanger actionsport eller dyr, du normalt ikke kommer i nærheden af. Til forskel fra traditionelle objektiver, er LUMIX G-objektiver som dette små, lette, og passer perfekt i hånden. Nu kan du tage professionelle billeder af sportsudøvere, og endda tage billeder af individuelle faldende vanddråber.

POWER O.I.S. – utroligt klare bilder
Tag billeder af motiver uden bekymringer og på et øjeblik. O.I.S.-­teknologien (optisk billedstabilisering) indbygget direkte i objektivet sikrer, at billederne ser flotte ud med skarpe konturer på hele billedet. Denne avancerede teknologi bringer den meget populære MEGA O.I.S. endnu længere, og kompsenrer for store kamerabevægelser og vibrationer, som kan opstå under fotografering, så du kan tage billeder uden brug af stativet. Resultatet er utroligt klare billeder.

Videounderstøttelse – perfekt videooptagelse
Med understøttelse af video har du alt, du skal bruge for at optage video med dit LUMIX-kamera. Ændringen i blænderåbningen udføres jævnt, så der ikke forekommer pludselige hop i eksponerigen, og desuden er betjeningen meget stille, så du får en bedre optagelse af lyd ved motivet. Den fantastiske AF-ydeevne optager desuden fantastisk 4K-video, hvor nøjagtig fokusering er afgørende.

Stænk-/støvsikker – flere kreative alternativer
Udfordr naturkræfterne i næsten al slags vejr og alle steder. Dette objektiv har en stænk-/støvsikker konstruktion*, som er robust nok til at klare dine udendørs opgaver. Den beskytter det indvendige linsesystem mod sand og regn, og gør det perfekt til optagelse under dårlige forhold. Nu er der ikke noget, der kan forhindre dig i at tage de kreative natur- og landskabsbilleder, du drømmer om.
*Objektivet understøtter denne funktion, når den bruges sammen med stænk-/støvsikre LUMIX-­kameraer.

17 elementer i 12 grupper:
– 1 ED-linse med Extra­Low Dispersion­
Linser med Extra­Low Dispersion (ED) korrigerer for kromatisk aberration og gengiver skarpe, højkontrastbilleder med klare farver fra hjørne til hjørne.

  • Filterstørrelse 67mm
  • POWER O.I.S. optisk billedstabilisator
  • Længde: Ca. 126mm
  • Vægt: Ca. 520g

Tilbehør