Panasonic

Producenter

SKU: H-HSA12035E

EAN: 5025232862900

Producent: Panasonic

Panasonic Lumix 12-35mm f/2,8 II Asphærisk Forstør

Panasonic 12-35mm f/2,8 II G X Vario Aspherisk MFT

Ny

En meget lysstærk vidvinkelzoom fra Panasonic svarende til 24–70 mm. Perfekt til alt fra landskabs fotografering til portræt. Ved portræt er det muligt at vælge en blød og effektfuld bokeh, i høj grad takket være den 7-delte blænde.

Flere detaljer

2-7 dage

kr. 7.195,00 inkl. moms

Vis finansiering
×

Finansier dit køb

Vælg løbetid:

245 kr. pr. måned

Ved et samlet kreditbeløb på 7.195 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 245 kr. Samlede kreditomkostninger 1.620 kr. Samlet tilbagebetaling 8.815 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 14,59%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres. Læs mere

Yderligere information

Videounderstøttelse -- perfekt videooptagelse
Med understøttelse af video har du alt, du skal bruge for at optage video med dit LUMIX-kamera. Ændringen i blænderåbningen udføres jævnt, så der ikke forekommer pludselige hop i eksponerigen, og desuden er betjeningen meget stille, så du får en bedre optagelse af lyd ved motivet. Den fantastiske AF-ydeevne optager desuden fantastisk 4K-video, hvor nøjagtig fokusering er afgørende.

Stænk-/støvsikker -- flere kreative alternativer
Udfordr naturkræfterne i næsten al slags vejr og alle steder. Dette objektiv har en stænk-/støvsikker konstruktion*, som er robust nok til at klare dine udendørs opgaver. Den beskytter det indvendige linsesystem mod sand og regn, og gør det perfekt til optagelse under dårlige forhold. Nu er der ikke noget, der kan forhindre dig i at tage de kreative natur- og landskabsbilleder, du drømmer om.
*Objektivet understøtter denne funktion, når den bruges sammen med stænk-/støvsikre LUMIX-­kameraer.

14 elementer i 9 grupper:
-- 4 asfæriske linser
-- 1 Ultra Extra­Low Dispersion-linse
-- 1 UHR-­linse (Ultra High Refractive Index)
Aspherical (ASPH)-­linser reducerer størrelse og vægt og forhindrer effektivt sfærisk og forvrængningsaberration. Ultra­high refractive index (UHR)­-linser forbedrer den optiske ydelse, reducerer størrelse og vægt, og opnår en ensartet billedkvalitet fra midten og ud i billedets kanter. Ultra Extra­Low Dispersion (UED)-­linser korrigerer for kromatisk aberration og gengiver skarpe, højkontrastbilleder med klare farver fra hjørne til hjørne.

  • Filterstørrelse: 58mm
  • POWER I.O.S. optisk billedstabilisator
  • Længde: Ca. 73,8mm
  • Vægt: Ca. 305g

Tilbehør