Nikon

Producenter

SKU: VOA060AE

EAN: 4960759905987

Producent: Nikon

Nikon Z6 II Body inkl. StartMeUp

Ny

Nikon Z 6 II bygger på succesen fra Z 6. Det er robust og brugervenligt, kan producere videoer i professionel biografkvalitet og har en kraftfuld ydeevne ved optagelse af stillbilled motiver.

Flere detaljer

2-7 dage

kr. 16.990,00 inkl. moms

Delbetaling
574 kr. pr. måned
24
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 16.990 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 574 kr. Samlede kreditomk. 3.648 kr. Samlet tilbagebetaling 20.638 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 13,91%. Der er fortrydelsesret.

Yderligere information

Kameraets beskyttelse mod støv og vand muliggør langvarige optagelser under barske forhold, mens en ny mulighed for at ændre fokusringens bevægelse lader brugerne fokusere manuelt i den retning, de er vant til.

Med kameraets videofunktioner leveres et output på 4K UHD og fuld HD i både FX- og DX-baserede videoformater. Kameraets HLG-optageformat bevarer desuden flere detaljer og har større dynamisk område og kontrast, hvilket minimerer behovet for efterbehandling. Forbedret øjenregistrerings-AF og dyreregistrerings-AF resulterer i forbedret fokus på motiver under videooptagelse. Disse AF-funktioner understøtter også uovertruffen stillbilled fotografering og arbejder sammen med kameraets forbedrede hastighed og kraft. Z 6II understøtter en kontinuerlig optagehastighed på 14 bps og et øget maksimalt antal optagelser ved kontinuerlig optagelse: 200 JPEG-filer eller 124 12-bit ukomprimerede RAW-billeder i én billedserie.

Z 6II er velegnet til brugere, der gerne vil have et kompakt system, som både kan optage stillbilleder og videoer i biografkvalitet. Det er kameraet til professionel videoproduktion eller for eksempel bryllupsfotografering, hvor manøvredygtighed, fleksibilitet og kompromisløs outputkvalitet er vigtigt. Det nye Nikon kamera udnytter Nikon Z-fatnings systemet for at sikre, at lyset rammer hele sensoren, inklusive de ekstreme hjørner. I kombination med det udvidede udvalg af NIKKOR Z-objektiver – eller de flere end 300 kompatible NIKKOR-objektiver med F-fatning via FTZ-fatningsadapteren – løfter de Nikons tradition for optisk ekspertise og innovation op på et helt nyt niveau. Batterigrebet MB-N11 (sælges separat) har en udløserknap og knapper til lodret optagelse. Dette greb har også en USB-C-port, som giver mulighed for at oplade to batterier efter hinanden, mens grebet er koblet fra kameraet.

Optag under alle lysforhold: Den brede Z-fatning og den store 24,5 MP fuldformatsensor giver mulighed for rene, detaljerede billeder i det ultrabrede ISO-område. AF i svag belysning fungerer nu ned til -6 EV med et objektiv med en maksimumblænde på f/2 (eller større).

Så meget hurtigere: Optag stillbilleder i fuld opløsning ved en hastighed på op til 14 bps med fuld AF/AE. Tag op til 200 JPEG-filer eller 124 12-bit ukomprimerede RAW-billeder i én billedserie.

To EXPEED-processorer: To processorer fordobler den kraft, fotografen har til rådighed til alt fra AF til bufferkapacitet. Ydeevnen er glat som silke, hvad enten man optager video eller tager stillbilleder.

To kortpladser: Tilpasning til enhver arbejdsgang. Man kan bruge UHS-II SD-kort i den ene plads og XQD-kort eller de nyeste ultrahurtige CFexpress-kort i den anden.

Et multimediekraftværk: Få skarpere, renere videooptagelser med et bredere dynamisk område. Øjenregistrerings-AF og dyreregistrerings-AF kan bruges under optagelse – og man kan udlæse optagelser, helt som man har brug for.

Robust bygget: Med en superstærk, letvægts magnesiumlegeringsramme er dette kamera nemt at bære og robust nok til at klare ethvert sted. Det er fuldt forseglet mod støv, snavs og fugt.

Z-systemets alsidighed: Man kan bruge eksterne Speedlight-flash, selv ved optagelse med høje billedhastigheder på op til 14 bps. FTZ-fatningsadapter giver kompatibilitet med over 300 NIKKOR objektiver med F-fatning.

SnapBridge: Med Nikons SnapBridge-app, der hele tiden bliver videreudviklet, kan man nu selv opdatere sit kameras firmware via sin smartenhed.

Tilbehør