Nikon

Producenter

SKU: JAA137DA

EAN: 4960759028457

UPC: 018208022151

Producent: Nikon

Nikkor AF-S 35mm f/1,8 G ED Forstør

Nikkor AF-S 35mm f/1,8 G ED

Ny

Primeobjektiv i FX-format med stor f/1.8 blændeåbning og klassisk 35 mm brændvidde.

Flere detaljer

2-7 dage

kr 3.995,00 inkl. moms

Yderligere information

Hurtigt 35 mm primeobjektiv i FX-format (52,5 mm ved brug med et Nikon SLR i DX-format): Giver et mellemstort vidvinkelperspektiv, der er ideelt til gadefotografi, miljøportrætter og landskaber.

Klassisk æstetik: Lav tidløse, indbydende billeder. Brændvidden på 35 mm er en glimrende valgmulighed, når du vil have omgivelserne med, uden at det går ud over motivets nærhed.

Stor maksimal blændeåbning på f/1.8: Giver smuk, jævn bokeh, klar adskillelse mellem motiv og baggrund, hurtigere lukkertider, klare optagelser ved lavt lys og et klart søgerbillede.

Suveræn optisk ydeevne: Punktlyskilder gengives med minimal sagittal flare. Optisk konstruktion med et ED-element og et asfærisk linselement giver tydelige, klare billeder.

Billeder i høj opløsning: Da dette objektiv er udviklet til at arbejde sammen med nutidens højopløsningssensorer, byder det på forbløffende klarhed og kontrast i hele billedrammen, så du får fantastiske billeder og HD-videoer.

Kompakt og let: Objektivet er betydeligt lettere og mere kompakt end sit professionelle modstykke og giver dig den bærbarhed, du har brug for.

SWM (Silent Wave-motor): Giver hurtig og nøjagtig autofokus.

Tætteste fokusafstand: 0,25 m

To fokusindstillinger: M/A (autofokus med manuel prioritering) og M (manuel fokus).

Tilbehør