Nikon

Nyheder

Sete varer

Producenter

Kampagner

  Nikon SB-700 AF speedlight Flash

  FSA03901

  4960759026071

  Ny vare

  Alsidig, brugervenlig Speedlight, der er kompatibel med Nikon-spejlreflekskameraer i FX- og DX-format og Nikon Creative Lighting System. Utroligt intuitiv betjening med en række avancerede funktioner, der gør det nemt at styre lysets kvalitet og retning.

  Flere detaljer

  2-7 dage

  kr 2.075,00 inkl. moms

  Yderligere information

  Alsidig i-TTL Speedlight (intelligent TTL) kompatibel med Nikon-spejlreflekskameraer i FX- og DX-format og Nikon Creative Lighting System.

  Motorzoom med flere trin: dækker en bred billedvinkel på 24-120 mm.

  Intuitiv betjening: den store LCD-skærm, som er nem at aflæse, og de velplacerede knapper gør det nemt at justere indstillingerne.

  Ledetal: 25(EVEN)/28 (STD)/30 (CW) (FX-format, ISO 100, m, ved 35mm). Maksimalt ledetal: 38 (STD, FX-format, ISO 100, m, ved 120mm).

  Der kan vælges mellem belysningsmønstrene centervægtet, jævn og standard, afhængigt af hvad der passer i optagesituationen.

  Hurtig genopladning: Ca. 2,5 sek., når der bruges NiMH-batterier eller alkaliske batterier, og ca. 3,5 sekunder, når der bruges litiumbatterier.

  A:B-indstilling giver hurtig trådløs styring: muliggør styring af lysforholdene for Speedlight-enhederne i gruppe A og B.

  Firmware kan opgraderes via lagermediet i det tilsluttede kamera.

  Temperaturbeskyttelsessystem: advarer om for kraftig varmeudvikling ved intensiv flashfotografering og forsinker om nødvendigt opladningstiden.

  Automatisk filterregistrering: Speedlighten justerer automatisk det tilkoblede kameras farvetemperaturindstillinger i henhold til farven på det filter, der bruges.

  AF-hjælpelys: dækker en brændvidde på 24-135 mm*. Kompatibelt med Multi-CAM3500 AF-sensorer.

  Tilbehør