Nikon

Producenter

SKU: FSA04301

EAN: 4960759146335

UPC: 018208950140

Producent: Nikon

Nikon Speedlight SB-5000

Ny

Denne meget alsidige Nikon Speedlight er den første med indbygget radiostyring og verdens første kompakte flashenhed med indbygget kølesystem.

Flere detaljer

2-7 dage

kr. 4.690,00 inkl. moms

Vis finansiering
×

Finansier dit køb

Vælg løbetid:

235 kr. pr. måned

Ved et samlet kreditbeløb på 4.690 kr. over 24 mdr.: Månedlig ydelse 235 kr. Samlede kreditomkostninger 936 kr. Samlet tilbagebetaling 5.626 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 19,69%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres. Læs mere

Yderligere information

Fuld kontrol i vanskelige situationer

Den hurtige og pålidelige SB-5000 giver fotografer flere muligheder med hensyn til lyssætning. Man kan enten vælge at radiostyre SB-5000 som en del af en Advanced Wireless Lighting-opsætning eller at styre enheden på traditionel vis ved hjælp af synlinjebaserede optiske signaler, hvilket betyder, at der stadig kan bruges ældre Speedlights til opsætninger med flere flashenheder. Samlet flashstyring giver mulighed for at styre SB-5000 via kameramenuen eller en computer med Camera Control Pro 2 installeret, når enheden er monteret på kamerahuset. Desuden har varmebeskyttelsen aldrig været bedre i kraft af det nye kølesystem, som gør det muligt at tage 120 billeder med intervaller på fem sekunder eller 84 billeder med intervaller på tre sekunder uden overophedning af den kompakte flashenhed.

Yderligere funktioner og egenskaber

Vigtigste specifikationer: SB-5000 har et ledetal på 34,5, et bredt zoomområde på 24-200 mm i FX-format (14 mm med indbygget vidvinkeldiffuser) og tre belysningsmønstre. Kompakt konstruktion og hensigtsmæssigt placerede knapper: Flashenhedens kompakte hus vejer blot 420 g, og takket være de hensigtsmæssigt placerede knapper på kontrolpanelet er der også blevet plads til et stort informationsdisplay med tydelig visning. Flashenhedens hoved kan vippes nedad til en vinkel på 7° og opad til en vinkel på 90° og drejes 180° vandret, både til venstre og til højre.

Tilbehør: Den indbyggede vidvinkeldiffuser og det indbyggede reflektorkort giver sammen med den medfølgende softbox og Nikons farvefiltre (ekstraudstyr) endnu flere muligheder for at give den kreative åre frit løb.

Zurab Kiknadze, Product Manager, Lenses, Accessories & Software, Nikon Europe, giver den nye model følgende ord med på vejen:
"Nikon har altid været banebrydende, når det gælder driftssikre og fleksible lyssætningsløsninger med mulighed for 100 % systemintegration til glæde for kreative fotografer. Den nye SB-5000 med indbygget radiostyring er udviklet til brug under vanskelige forhold med udfordringer som forhindringer i synslinjen og direkte solskin. Takket være det nye kølesystem, som muliggør længere udløsningsserier uden risiko for afbrydelser, er der praktisk talt garanti for et fremragende resultat. Det er med andre ord en ideel universalflash til professionelle fotografer, der stiller krav om kvalitetsudstyr, de altid kan stole på."  

*SB-5000 er verdens første kompakte kameramonterbare-flashenhed med indbygget kølesystem (pr. 1. december 2015).

Tilbehør