Monitorer

Producenter

SKU: LUT7

EAN: 6971863812601

Producent: Feelworld

Feelworld LUT7 7" Monitor

Ny

7" monitor med touch og et ultra-bright billede på hele 2.200 nits. Kan ses meget tydeligt, selv i dagslys.

LUT-funktionen giver mulighed for at bruge tilpassede profiler, sådan at skærmen kan gengive de filmiske 3D-effekter fra kameraet.

Flere detaljer

På lager i butik 1-2 dage

kr. 2.085,00 inkl. moms

Yderligere information

FEELWORLD LUT7 er pakket med de bedste monitorfunktioner i en lille, let pakke, der kan tilsluttes stort set alle kameraer.

Forsiden har en stor LCD-berøringsskærm i høj opløsning, der kan ses i dagslys. Der er videostik i bunden, en holder til SD-kort på siden og plads til to NP-F-batterier på bagsiden. Den ydre ramme har standardmonteringspunkter på ¼" i bunden og på begge sider, så den kan fastgøres til kameraer og rigge. 

LUT7 giver klar og præcis feltovervågning samt billedanalyse af optagelser i dagslys. Skærmen på 7" og en maksimal opløsning på 1920 x 1200 kan vise dine stillbilleder og overvågningsindhold med uovertruffen farveægthed. Panelet består af optisk bundet glas med en antirefleksbelægning, der gør feltovervågning i dagslys nem. Men det der virkelig adskiller monitoren fra andre monitorer, er baggrundslyset med lysdioder (LED) med en lysstyrke på 2.200 nits, et kontrastforhold på 1.200:1 og et sRGB-/Rec.709-farveområde, der giver en helt usædvanlig klar skærm også under intense lysforhold.

Du kan trygt filme i fuld dagslys og finjustere dit indhold på stedet med skærmen, der viser dine optagelser med 323 pixels pr. tomme (PPI). Den brede betragtningsvinkel på 160º gør det let for flere i teamet at se på skærmen på samme tid.

Berøringsstyring

Brugergrænsefladen på den innovative LCD-berøringsskærm gør styringen nem. Du kan bruge simple trykke- og strygebevægelser til de vigtigste monitorfunktioner. Optagelserne kan aktiveres via berøringsskærmen, og det samme gælder hjælp til fokus og eksponering. 

Og så kan du indlæse skræddersyede 3D LUTs!

Visse kameraer kan udsende logaritmisk farverum, der bevarer det dynamiske område til den efterfølgende efter-produktion. Når filerne ses på en monitor, kan de dog se flade og udviskede ud.

3D LUTs løser problemet ved at lade dig at anvende en visningsfunktion på monitoren, der giver dig en idé om, hvordan de færdige billeder ser ud under redigeringen. Du kan bruge den indbyggede funktion LOG til Rec.709-video eller overføre filer i formatet .cube. Med LUT7S kan du til enhver tid internt indlæse skræddersyede LUTs, visninger eller profiler via et SD-kort og øjeblikkeligt vælge mellem dem og dermed fastholde den kreative proces.

Korrekte farver 
LUT7 bruger den professionelle farvestandard Rec. 709 HD og farvekalibreringsteknologi. Ved hjælp af den professionelle instrumentkalibrering fra fabrikken opnås den mest effektive skærmkalibrering, så de præcise farvegengivelser rammes let, farverne ikke forvrænges og det rigtige billede vises, når du optager video.

FEELWORLD-monitoren understøtter standarderne ITU og HD-video Rec. 709 med konsekvent farverum og avanceret billedbehandlingsteknologi, der giver skarpe billeder. Farverne er ekstremt naturlige og sikrer en så præcis farvegengivelse som muligt for at gengive de faktiske filmoptagelser, som igen giver brugerne mulighed for at evaluere kvaliteten af de forskellige inputs fra videosignalerne korrekt.

I kassen:

Monitor

Mini/Micro-kabel HDMI til HDMI

Vippearm

Brugervejledning

Tilbehør