Mikrofoner

Nyheder

Producenter

SKU: VMPR

EAN: 0698813004195

UPC: 698813004195

Producent: Røde

Røde Video Mikrofon Pro Rycote med kamerasko Forstør

Røde videomic pro Rycote med kamerasko

Ny

Ny udgave af Video Mic Pro med Rycote ophæng.
Letvægts Videomikrofon (85 gram) med kamerasko & batteriboks. Den nye Video Mikrofon Pro har nye features specielt udviklet til "High end" video.

Flere detaljer

På lager i butik 1-2 dage

kr. 1.560,00 inkl. moms

Yderligere information

RØDE Video Mikrofon Pro Ryocote med kamerasko

RØDE VideoMic Pro'en er en shotgun-mikrofon designet til brug sammen med videokameraer, DSLR-kameraer og transportable lydoptagere som en kilde til primær og referencelyd. I hjertet af VideoMic Pro'en sidder der en ny 1/2"-kondensatorkapsel som tilbyder broadcast-lydkvalitet via en 3,5 mm mini-jack-forbindelse (output'er mono-signalet til både venstre og højre kanaler) med en utrolig lav selvstøj på 14 db. Et super-nyre polarmønster sikrer at lyden fra omgivelserne minimeres og din optagelse er fokuseret på subjektet foran kameraet. Det integrerede Rycote® Lyre®-baserede shock-mount-system adskiller VideoMic Pro'ens kapsel og elektronik fra sine beslag og isolerer mikrofonen fra eksterne fysiske faktorer som muligvis ville skabe uønskede vibrationer. Lyre®'en er konstrueret af et stykke slidstærk termoplast og tilbyder sublim akustisk affjedring som aldrig bliver slidt.
På bagsiden af mikrofonen sidder tænd/sluk, filter og niveau-knapperne. Udover mikrofonens medfødte 40 Hz - 20 kHz respons, er et high-pass-filter på 80 Hz tilgængeligt. Det kan forhindre lavstøj såsom klimaanlæg og trafik i at blive optaget.
-10 dB niveaudæmpningen (eller PAD) er ideelt til at optage høje lydkilder med, såsom live-musik, motorsport, eller interviews hvor subjektet er meget tæt på kameraet. +20 dB niveau-boost er designet til brug med DSLR-kameraer og lader brugeren reducere kameraets preamp-niveau (eller mic-input-niveau) og derved reducere mængden af støj genereret af kameraets lydkredsløb.

Acoustic Principle: Line Gradient
Active Electronics: JFET impedance converter
Capsule: 0.50"
Address Type: End
Frequency Range: 40Hz - 20kHz(selected HPF @80)
Output Impedance: 200O
Maximum SPL: 134dB SPL (@ 1kHz, 1% THD into 1KO load)
Sensitivity: -32.0dB re 1 Volt/Pascal (20.00mV @ 94 dB SPL) +/- 2 dB @ 1kHz
Equivalent Noise Level (A-weighted): 14dB-A
Weight: 0,085 kg

Tilbehør