Mikrofoner

Producenter

SKU: ECMB1M.SYU

EAN: 4548736100671

Producent: Sony

Sony ECM-B1M Shotgun-mikrofon

Ny

Kompakt mikrofon til content creators, som ønsker maksimal mobilitet og kontrol over lyden. Passer til Sony-kameraer med Multi Interface Shoe.

Konstruktionen med hele 8 mikrofoner på linje gør det muligt at bruge mikrofonen i hele tre forskellige retningsmønstre: super retningsbestemt, envejs og retningsuafhængig. Samtidig undertrykkes lyd fra andre retninger effektivt.

Flere detaljer

2-7 dage

kr. 2.895,00 inkl. moms

Delbetaling
142 kr. pr. måned
24
36
Ved et samlet kreditbeløb på 2.895 kr. over 24 mdr.: Månedlig ydelse 142 kr. Samlede kreditomk. 500 kr. Samlet tilbagebetaling 3.395 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 16,98%. Der er fortrydelsesret.

Yderligere information

Otte højtydende mikrofonenheder arbejder med en nyudviklet bølgeformende algoritme for at give ekstremt præcis retning, der effektivt afviser lyd, som ikke er på aksen. Alt dette opnås i en relativt kompakt mikrofon, der kun er 99,3 mm lang.

Lydsignalet overføres direkte til kameraet i digital form, så der ikke sker forringelse, hvis det er forbundet via Multi Interface-tilbehørsskoen på et kompatibelt kamera, der har et indbygget brugergrænseflade for digital lyd. En enkel kontakt giver kompatibilitet med en lang række kameraer ved hjælp af en analog brugergrænseflade.

Under brug minimerer et avanceret stød- og vibrationsundertrykkende design lavfrekvent støj eller brugsstøj, der ellers kan nedsætte lydkvaliteten. Fraværet af tilslutningskabler betyder også, at ingen støj kan overføres til mikrofonen mekanisk via kabler og stik.

Et low-cut-filter, der udelukker subsonisk støj, er implementeret gennem digital signalbehandling, hvilket maksimerer lydkvalitet i optagelsesfasen og derved reducerer behovet for kompleks efterbehandling.

Klik blot mikrofonen ind i Multi Interface-tilbehørsskoen på et kompatibelt kamera for direkte strøm- og lydforbindelse uden behov for ekstra kabler eller batterier. Sonys Multi Interface-tilbehørssko giver intelligente tilslutningsmuligheder og styring af en række tilbehør, hvilket givet maksimal fleksibilitet og mobilitet til optagelse med α-systemet.

Optagelsesniveaukontrol, analog udgang for kompatibilitet med en lang række kameraer, og en dæmper, der gør det nemt at indstille de optimale signalniveauer, bidrager alt sammen til denne mikrofons alsidighed. Dette niveau af kontrol kan bidrage til nem, stressfri efterbehandling.

ECM-B1M er udstyret med en pelslignende vindskærm, der kan reducere vindstøj, når du optager udendørs.

Se en demonstrationsvideo på Youtube her.