Mikrofoner

Producenter

SKU: ECMW2BT.CE7

EAN: 4548736131996

Producent: Sony

Sony ECM-W2BT Wireless Bluetooth mikrofon

Ny

Den indbyggede mikrofonkapsel opfanger lyden rent og klart og leverer et lydsignal i høj kvalitet. Mikrofonen er også effektiv til at undertrykke udefrakommende støj.

Mikrofonen opfanger lyd fra alle retninger. Brug clipsen til at placere mikrofonen i nærheden af talerens mund uden at tænke på, hvilken retning den peger.

Tådløs rækkevidde helt op til 200 meter - optimalt dog 50-70 meter.

Flere detaljer

2-7 dage

kr. 1.995,00 inkl. moms

Yderligere information

Hvis ECM-W2BT anvendes sammen med et kamera, der understøtter Digital Audio Interface, sendes den lyd, der optages af modtageren, via et digitalt signal og giver ledningsfri optagelse med lavt støjniveau.

Enhedens sofistikerede dæmpningsfunktion lader dig optage kraftige lydkilder med en lavere lydstyrke eller forstærke nedtonede lyde. På den måde optimerer du nemt optagelsesniveauerne afhængigt af omstændighederne. 

Vindhætten, der følger med Sony ECM-W2BT, mindsker effektivt støj fra vinden samt lyden fra åndedræt. Det betyder, at du kan optage klar, stabil lyd, selv når du optager udendørs på blæsende dage. 

Trådløs optagelse i op til ni timer, når du bruger ECM-W2BT sammen med et kamera, der understøtter strømforsyning via en MI-tilbehørssko (Multi-Interface). Med kompatible kameraer understøtter mikrofonens enhed ni timers brug, og modtagerenheden holder i over ni timer. Modtagerens batterilevetid vil være op til tre timers brug, når den anvendes sammen med kameraer, der ikke understøtter strømforsyning via Multi Interface-tilbehørsskoen. 

En stabil trådløs forbindelse giver et stærkt signal og mindsker risikoen for afbrydelse af lydstreamen, selv i overfyldte omgivelser med meget trådløs aktivitet. Op til 200 meter på steder med god sigtbarhed. 

Mikrofonen kan nemt udvides via 3,5 mm stereoministikket på senderen for at give et klarere og mere realistisk lydspor. Du kan optage ren stereolyd for at gøre din vlog mere fleksibel og endda mere imponerende, når du kobler ECM-LV1 lavalier-mikrofonen (sælges separat) sammen med sendeenheden. 

ECM-W2BT kan nemt anvendes til at optage stemmer fra to personer, kameraoperatøren og motivet på samme tid. Med mikrofoner indbygget i både senderen og modtagerenhed er ECM-W2BT perfekt til hurtige optagelse med en enkelt operatør. Lydkilderne kan mixes og optages sammen ved hjælp af MIX-tilstanden. 

Brug den medfølgende stikbeskyttelsesholder som mikrofonstativ ved at placere den på en central position. Mikrofonen kan opfange lyd fra alle parter, selv når du optager menneskegrupper.

Sony ECM-W2BT har en kompakt størrelse, der er perfekt til udendørs optagelser. Selve mikrofonenheden (senderen) vejer kun 27 gram, mens modtageren vejer 28 gram, så de er nemme at håndtere under optagelser. 

Kombinationen af ECM-LV1 og ECM-W2BT er en god måde at drage fordel af det, som ECM-W2BT kan. Den superkompakte ECM-LV1 kan nemt og ubemærket sættes på tøj. Det giver stereolyd helt tæt på, som så sendes trådløst over den lange afstand, som ECM-W2BT tilbyder.

Tilbehør