Manfrotto

Nyheder

Producenter

Tilbud

Kampagner

SKU: 5002BL

EAN: 8024221697469

Producent: Manfrotto

Manfrotto 5002BL Lampestativ Nano Plus

Ny

Nano Plus Stativ er Manfrottos stærkeste Nano Stativ nogensinde, skræddersyet til de mest krævende billedskabere, der arbejder i studio eller på stedet.

Flere detaljer

2-7 dage

kr 749,00 inkl. moms

Yderligere information

• Imponerende nyttelast på 4 kg
• Ideel til bærbart lysudstyr
• Kompakt sammenfoldet længde på 52 cm
• Nyttige nivelleringsben til ujævnt terræn
• 16 mm stift med 3/8" gevind og aftagelig 1/4" adapter

Med en imponerende maksimal nyttelast på 4 kg ved maksimal forlængelse kan Nano Plus komfortabelt understøtte det nyeste bærbare professionelle belysningsudstyr, inklusive flash eller LED uden kompromis. 

Den kompakte sammenfoldede længde på 52 cm gør Nano Plus perfekt til kreative, der gerne vil rejse let eller med meget begrænset bæreplads, da det tilbyder en kompakt og bærbar belysningsstøtte, der giver stabilitet og sikkerhed. Sativet glider også nemt ind i stativposen på siden af de fleste kameratasker for at sikre, at brugeren kan holde deres kit kompakt og let på rejsen uden at gå på kompromis med deres belysningsbehov.

Nano Plus har et nyttigt nivelleringsben, der gør det muligt for brugeren at opretholde stabil lodret belysningsstøtte, selv i udfordrende miljøer som ujævn jord, indre bygader eller endda klippebakker. Dette alsidige lysstativ har adskillige monteringsmuligheder, inklusiv 16 mm (5/8") stift med 3/8" gevind plus en aftagelig 1/4" gevindadapter, der muliggør sikker montering af en lang række belysningsværktøjer.

En anden stor fordel ved Nano Plus er den maksimale højde på 197 cm, som giver brugerne mulighed for at hæve deres belysningsenheder komfortabelt for at opnå dynamiske og kreative belysningsopsætninger.