Kikkerter

Producenter

SKU: VEOED1042BDLN

EAN: 4719856252032

Producent: Vanguard

Vanguard VEO ED 10X42 kikkert Kit

Ny

Vanguard VEO ED kikkert er designet med henblik på balance, præcision, holdbarhed og komfort.

Med dette kit kan du montere kikkerten foran kameraet på en smartphone, og med den medfølgende blue-tooth fjernbetjening nemt optage billeder og video af observerede motiver.

Kittet indeholder smartphone-adapter (60-91mm), en bæresele og en bluetooth-fjernbetjening.

Flere detaljer

På lager i butik 1-2 dage

kr. 2.495,00 inkl. moms

Yderligere information

For at opnå denne optiske ydeevne har Vanguard VEO ED kikkerten antireflekterende fuldt multi-belagt ekstra lavt dispersionsglas (ED) med fasekorrigerende belægninger på BAK4 tagprismerne. Kombinationen af ​​moderat forstørrelse og generøs objektivlinsediameter giver en bred udgangspupil og lang øjestykker, der i høj grad forbedrer synskomforten.

Selve chassiet er designet til at klare en levetid udenfor og er lavet af et let og holdbart kompositmateriale, der også er korrosionsbestandigt, hvilket gør det ideelt også til sejlere. Kikkerten er vandtættog modstandsdygtige over for indvendig dug, når de bevæger sig gennem ekstreme ændringer i temperatur eller miljøforhold. Vanguard VEO har fastgjorte front- og okulardæksler, så disse sikres uden frygt for at miste dæksler. .

Kikkerten er beskyttet af førsteklasses Mitsubishi gummibelægning, hvilket sikrer et godt greb og gør den behagelig at holde ved.

VEO ED-kikkert har førsteklasses ekstra lavt dispersionsglas (ED) og fuldt belagte linser for effektivt at reducere kromatisk aberration og levere levende nøjagtige farver. Nyd dit motiv i klar kontrast, og foretag lette justeringer med det velplacerede midterfokushjul. Selvom VEO ED-kikkerten er designet til at eliminere vægten, er den også bygget til at modstå elementerne. Da kikkerten er 100% vandtæt og tågesikret kan du bruge den uanset vejret.

Funktioner:

Leveres med taske og bærerem. 

Carbon konstruktion og letvægt

100%  vandtæt og dugfri

To-trings twist-up øjestykker for fuld synsfelt - også for brillebærer.

Fasekorrigerede Bak4 prismer

ED-glas (Extra-low dispersion (ED) glass)

Mulighed for montering stativ vha kikkerterholder (købes separat)

Stort fokuseringshjul

Premium Mitsubishi gummi belægning.

Specifikationer:

Forstørrelse: 10x

Objektiv:  42 mm

Synsfelt: 105 m/1000 m

Vægt: 640 g

Mål: 148x130 mm

Nærfokusering fra: 2,8 meter