Canon

Nyheder

Producenter

Kampagner

SKU: 1483C025AA

EAN: 8714574645957

Producent: Canon

Canon EOS 5D Mark IV hus Forstør

Canon EOS 5D mk IV

Ny

Den nyeste udgave af EOS 5D er udstyret med en højtydende 30.4 megapixel CMOS sensor, hvilket giver en lynhurtig arbejdshastighed på 7 billeder i sek. samt mulighed for at optage video i 4K.

Flere detaljer

På lager i butik 1-2 dage

kr 20.150,00 inkl. moms

Yderligere information

Canon EOS 5D Mark IV er udstyret med en højtydende 30.4 megapixel CMOS sensor, hvilket blandt andet giver en lynhurtig arbejdshastighed på 7 billeder i sekundet samt mulighed for at optage 4K video. Desuden skal nævnes integreret Wi-Fi samt GPS og ikke mindst muligheden for at opnå maksimal billede- og videokvalitet selv under dårlige lysforhold. Endvidere er EOS 5D Mark IV det første EOS kamera, der byder på det såkaldte Dual Pixel RAW filformat, hvilket er en teknologi, der gør det muligt for fotografen at finjustere sit billede efter optagelsen. Det skal ikke forstås sådan, at man som sådan kan ændre fokus og gøre et uskarpt billede skarpt, men at skarpheden kan flyttes en kende til den optimale placering - f.eks. ved portrætfotografering, hvor dybdeskarpheden er kritisk. Desuden er det muligt at optimere Bokeh effekten samt reducere genskin i billedet.

Fornemmelse for detaljen
EOS 5D Mark IV byder på Canons helt nye full frame 30.4 megapixel CMOS sensor, der leverer billeder med utrolig detaljerigdom i såvel højlys som skyggeområder. ISO-spændet er 100 til 32000, og det kan udvides fra 50 op til 102400, hvilket sammen med en forbedret algoritme, der effektivt eliminerer digital støj, gør det muligt at arbejde under selv de mest krævende lysforhold.

Kameraet er udstyret med et lynhurtigt autofokussystem med 61 fokuspunkter, heraf er 41 af cross-typen, og de er fordelt over et udvidet område af sensoren. EOS 5D Mark IV byder således på markant forbedret ydelse, idet det blandt andet er muligt at fokusere helt ned til EV -3 i månelys ved anvendelse af søgeren eller EV -4 i Live View mode. EOS 5D Mark IV gør det endvidere muligt at anvende konvertere sammen med alle teleobjektiver og benytte alle 61 fokusringspunkter, heraf de 21 som cross-type, ved f/8 for maksimal præcision.

Den højopløste 3.2” LCD med fuld touchfunktion er kombineret med den nye genvejsfunktion AF ”Area Selection”. Desuden er kameraet forsynet med en avanceret RGB+IR lysmålingssensor med en opløsning på 150.000 pixels og dedikeret DIGIC 6+ processor, hvilket sikrer præcis eksponering.

Fornem arbejdshastighed
EOS 5D Mark IV er udviklet til at byde på maksimal arbejdshastighed og reagere lynhurtigt i den fotografiske situation. Takket være DIGIC 6+ processoren er det muligt at skyde 7 billeder i sekundet med fuld AF/AE tracking, og det er ligeledes muligt at skyde op til 21 RAW billeder eller et ubegrænset antal JPEG billeder i en serie. Og hvis diskretion er ønskværdigt, f.eks. ved dyrefotografering, kan kameraet indstilles i ”Silent High”, ”Silent Low” eller ”Silent Single”, tre indstillinger, der minimerer lukkerstøjen.

Spring ud i at lave film i 4K
EOS 5D Mark IV gør optagelse af 4K video tilgængelig for alle med en opløsning på hele 4096 x 2160 pixels ved både 30, 25 og 24 frames i sekundet. Desuden er det muligt at trække JPEG stillbilleder med en opløsning på 8.8 megapixel ud af videomaterialet. Af andre forbedringer kan nævnes muligheden for at anvende HDR (High Dynamic Range Imaging) også på videooptagelser, hvilket yderligere er med til at forbedre kvaliteten.

Forbedret kommunikation
Det er imidlertid ikke kun i forbindelse med selve den fotografiske funktionalitet, at Canon har lyttet til brugerne. Således er EOS 5D Mark IV også forbedret, når det gælder forbindelsen til omverdenen. Kameraet er udstyret med Wi-Fi, der blandt andet muliggør fjernbetjening samt overførsel af filer via FTPS eller FTP til smartphone eller tablet ved hjælp af Canon Camera Connect app. Ligeledes sørger NFC (Near Field Communication) for forbindelse til kompatible enheder, lige som det er muligt at geotagge billeder med den indbyggede GPS og embedde denne information direkte i det enkelte billedes EXIF data. Ligeledes registreres nu IPTC metadata med alle informationer om billedet helt automatisk.

Desuden skal nævnes, at EOS 5D Mark IV er gjort endnu mere støv- og stænktæt, hvilket gør det klar til oplevelser også i krævende terræn og under barske vejrforhold.

Tilbehør