36 mm

Producenter

SKU: CPL36

EAN: 0609132967733

UPC: 609132967733

Producent: Carryspeed

Carryspeed Magfilter CPL 36mm

Ny

Et filter som ikke kan gøres digitalt er det cirkulære pol filter.

Du montere et polfilter på din optik selv på et kompakt kamera.

Flere detaljer

På lager i butik 1-2 dage

kr. 598,00 inkl. moms

Yderligere information

MagFilter kan bruges til at fjerne genskin fra f.eks. vinduer som vist for oven.
Polariserende filtre virker ved at nedsætte mængden af polariseret eller reflekteret lys der rammer billedsensoren. Polariseret lys kan findes overalt, herunder refleksioner på overfladen af af vand og glas, selv reflekser fra overfladen af blade på træer. Endda reflekser fra den bløde blå himmel. Polariseret lys gør ofte at objekter vises skinnende. Anvendelsen af en polariserende filter kan reducere dette, og vil hjælpe med at mætte farverne, især i landskaber, der indeholder løv og den store blå himmel. Polarisationsfiltre er meget vigtige filtre, og vil føje detaljer til billedoptagelser der normalt går tabt og som ikke kan gendannes i efterbehandling.
De revolutionære MagFilters giver den mest innovative og diskrete filter løsning til kompaktkameraer. En meget tynd metalring kæbes på den forreste del af kameralinsen og tillader stadig linsen at udvide og trække tilbage i kamerahuset.

Leveres med 2 stk selvklænde metalringe til montering på kameraets optik samt et praktisk etui til opbevaring af filteret.