Zhiyun

Producenter

SKU: C030016E

EAN: 6970194085173

Producent: Zhiyun

Tilbud! Zhiyun Smooth 4 sort Forstør

Zhiyun Smooth 4 sort

Ny

Smooth 4 Gimbal får din mobiltelefon til at fungere som et professionelt videokamera, der hjælper dig til at skabe flotte og rystefrie videooptagelser alene med din telefon

Flere detaljer

På lager i butik 1-2 dage

kr 689,00 inkl. moms

Yderligere information

En speciel skydeknap på kontrolpanelet og en udløserknap på bagsiden gør det nemt at skifte mellem forskellige funktioner til kamerastabilisering. Dedikerede knapper og et justeringshjul gør det desuden let at skifte indstillinger uden at skulle røre telefonen.

Smooth 4 har også et stort kontrolhjul, der er let at bruge, når du skal benytte følgefokus, zoome med en jævn bevægelse og fokusere præcist. Ved at dreje på hjulet under optagelsen og bevæge dig tættere på eller længere væk fra motivet kan du endda efterligne effekten af at benytte en dolly zoom –den såkaldte Vertigo-optagelse - der bruges i mange berømte Hollywood-produktioner!

Der er indbygget AI-teknologi, der gør det muligt for Zhiyun Smooth 4 at følge motiver, ligesom der er forskellige avancerede time-lapse-funktioner, der hjælper dig med at fange alle de uforglemmelige øjeblikke!

Egenskaber

12 timers batteritid og opladning med USB-C

De medfølgende batterier sikrer, at kamerastabilisatoren kan fungere i op til 12 timer, og en batteriindikator fortæller dig hele tiden, hvor meget strøm, der er tilbage. Batterierne kan endda oplades under optagelse ved hjælp af en power bank, der tilsluttes USB-C-stikket. Alternativt kan du bruge stikket og batterierne i Smooth 4 til at oplade din mobiltelefon!
 

Hot Keys giver øjeblikkelig kontrol
Smooth 4 har flere dedikerede knapper (såkaldte Hot Keys) samt en skydeknap, der gør det hurtigt og nemt at styre alle funktioner. Det reducerer behovet for konstant at skulle røre mobiltelefonens skærm.

Det smarte kontrolpanel kan bruges til at justere alle fotografiske indstillinger som eksponeringskompensation og ISO, skifte mellem kameraerne på for- og bagsiden, tjekke optagelserne, tænde LED-lyset eller endda optage panoramaer.

Her er et par eksempler på de forskellige gimbal-funktioner;

  • Dolly Zoom / Vertigo-optagelse
  • Roll TimeLapse (Point of View + Time Lapse)
  • POV Orbital Shot (360 graders optagelse)


Rolig zoomeffekt og præcis fokusering
Ved at dreje på det store og brugervenlige styrehjul kan du zoome roligt ind eller ud af scenen og derved skabe mere varierede optagelser. Når du har trykket på knappen til følgefokus, ændre styrehjulet, så du kan justere fokus manuelt og lave andre typer af optagelser.
 

PhoneGo-funtion til hurtigere sceneskift
Du kan aktivere den særlige PhoneGo-funktion ved at trykke på en knap på bagsiden af Smooth 4. Dermed vil alle de indbyggede motorer benyttes fuldt ud, og kamerastabilisatoren vil tilpasse sig til de hurtigere bevægelser, der er, når du kører eller optager fra en bil, cykel eller lignende i bevægelse. Nu kan du skabe sceneskift så hurtigt, som du ønsker!


Time-lapse ekspert
Smooth 4 kan både bruges til forudindstillede Time-lapse optagelser, skræddersyede Motion-lapse samt Hyper-lapse optagelser. De mange forskellige muligheder for at indstille optagevinklen via kamerastabilisatorens tre akser indbyder til at opdage nye måder at lave fantastiske time-lapse scener på. Din fantasi er den eneste begrænsning!


Motivsporing
Smooth 4 kan følge motiver automatisk med høj præcision. Når du på skærmen har udvalgt det motiv, du vil spore, klarer kamerastabilisatoren resten af arbejdet.
 

Let og holdbar
Materialer af høj kvalitet og ergonomisk design gør Smooth 4 både slidstærk, let og behagelig at holde.

Specifikationer

Type: 3-akset stabilisering til kamera (gimbal)
Tilt-omfang: 240°
Panoreringsomfang: 300°
Roll-omfang: 240°
Præcision statisk motiv: +/-0.01 til +/-0.04°
Præcision bevægeligt motiv: +/-0.05 til +/-0.3°
Anbefalet vægt: 75 - 210 gram
Driftstid per opladning: 12 timer
Driftsspænding: 7.4 V
Batteritype: 2x Litium-ion-batteri, 2000 mAh
Ladetid: 3 timer
Temperaturområde: -10 til +45°C
Mål: 123 x 105 x 328 mm
Vægt: 547 gram
Særlige funktioner: PhoneGo-funktion, intelligent motivsporing, Roll Time-lapse, POV Orbital Shot
Andet: Kontrolpanel med hurtigknapper, justeringshjul og skydeknap. Stort kontrolhjul til zoom og fokus. USB-C-opladning. Standard stativgevind (1/4 ") i bunden. Kompatibel med ZY Play-app’en (Android & iOS)