Zhiyun

Nyheder

Producenter

Kampagner

SKU: C020014E

EAN: 6970194085340

Producent: Zhiyun

Zhiyun Weebill Lab

Ny

Bestil nu
og vær blandt de første til at opleve den nye Zhiyun Weebill Lab

Flere detaljer

På lager i butik 1-2 dage

kr 2.075,00 inkl. moms

Yderligere information

Nem balancering

Weebill Lab er udstyret med et robust, gummibelagt håndgreb med indbygget stativ, som giver en fremragende brugeroplevelse og stor alsidighed.
Det mest vigtige er dog det nye balanceringssystem 2.0, som har en lås på hver akse, der gør det supernemt at balancere med, selv for begyndere.
Du kan låse en bestemt akse, mens du balancerer den anden, og gemme den aktuelle opsætning til næste gang. Takket være det nye balanceringssystem og to Arca-Swiss kompatible quick release-plader kan du hurtigt lave en perfekt gimbal-opsætning og gemme den til fremtidig brug.
Weebill Lab er det perfekte udstyr til filmskabere, da de uden forsinkelse kan begynde at optage hvor som helst, når som helst. Minimal vægt, maksimal bæreevne Weebill Lab vejer det samme som en smartphonestabilisator, men kan håndtere en stor bæreevne på 3 kg og er kompatibel med de fleste populære spejlreflekskameraer og systemkameraer samt objektivkombinationer på markedet.
Når den er foldet sammen, fylder den blot et areal svarende til et A4-ark! Intuitiv OLED-display Den intuitive brugerflade suppleres af et OLED-display, der viser forbindelsesstatus, batteriniveau, kontrolfunktion og flere kameraindstillinger, hvilket giver dig fuld kontrol over alle detaljerne. 10 timers brug Weebill Lab er udstyret med to standard 18650-batterier og kan klare op til 10 timers kontinuerlig optagelse på en enkelt opladning. Der er også mulighed for opladning til kameraet under brug, så du behøver ikke at afbryde optagelsen for at udskifte kamerabatteriet.
* * Kun med kameraer, der understøtter USB-opladning
Trådløs smartphone kontrol Weebill Lab har direkte trådløs forbindelse til din smartphone eller tablet, der kan virke som en bevægelsesfølsom fjernbetjening. Ved blot at bevæge din smartphone kan du fjernstyre gimbalen direkte.
Telefonens skærm bruges også til at se motivet, vælge kompositionen og til indstilling af dit kamera. Nu kan du følge motivet og tage billeder fra enhver vinkel!
Go Mode frigør det fulde potentiale Med et enkelt tryk på knappen Go bliver dit kamera klar til at håndtere ekstreme sportsscener. Med Go-funktionen frigives alle motorernes fulde potentiale og justeres til at følge hurtigere bevægelser, når du løber eller optager fra en bil/cykel i bevægelse osv.
Nu kan du lave sceneovergange, så hurtigt som du ønsker! Automatiske, avancerede funktioner Weebill Lab understøtter forskellige avancerede funktioner via ZY PLAY-appen (tilgængelig til iPhone og Android) som Panorama, Focus Timelapse, Motion Timelapse, Long Exposure Timelapse og meget mere.
Tilpas med tilbehør Med tre eksterne skruegevind passer Weebill Lab til et bredt udvalg af tilbehør i Zhiyuns økosystem, hvilket giver endnu større fleksibilitet og kreativitet. Der findes også en ekstern følgefokusmotor til Weebill Lab, som giver dig mulighed for at få en præcis og jævn fokuskontrol med alle kamerasystemer. Med det taktile hjul kan du nemt styre fokus, mens du bevæger dig under optagelsen.

Specifikationer

Vinkelområde panorering (°) 360°
Vinkelområde vipning (°) 360°
Vinkelområde rulning (°) 360°
Anvendelse Video, Spejlløst, DSLR
Vægt (g) 970 g
Maksimal bærevægt (g) 3000 g
Maksimal drifttid (t) 10 h
Maksimum temperatur (°C) 45 °C
Minimum temperatur (°C) -10 °C

Tilbehør