Zhiyun

Sete varer

Nyheder

Producenter

Kampagner

Tilbud! Zhiyun Crane-M 3 Axis Gimbal Stabilizer Forstør

Zhiyun Crane-M 3 Axis Gimbal Stabilizer

C020005A

6970194084435

Ny vare

Zhiyun Crane-M 3 Axis Gimbal Stabilizer
Hvis du er ude efter en "kameravenlig" stabilisator til dit spejlløse eller kompakte digitalkamera, GoPro eller smartphone, er CRANE-M det perfekte valg. Fremstillet af ZHIYUN til brugere på alle niveuaer og kan bruges til de fleste kameramodeller på markedet med en vægt fra 125g til 650g.

Flere detaljer

På lager i butik 1-2 dage

kr 1.995,00 inkl. moms

Yderligere information

Play It and Be PRO
Det uhåndterlige udstyr ved traditionelle stabilisatorer bliver efterhånden skiftet ud af de nye elektroniske 3-akse stabilisatorer, som er meget smartere, mere brugervenlige og effektive i betjeningen. CRANE-M har forstået at udnytte disse fordele til fulde, så vægten er blot det samme som en flaske vand; nu kan alle tage stabile og jævne film med et professionelt resultat. Medh CRANE-M i hånden, har du ikke brug for andet end fantasi og et godt motiv.

Alt-i-1 kontrolpanel
CRANE-M er den første stabilisator i verden, der har synkron kontrol af kameraet (p.t. tilgængelig for de fleste SONY og Panasonic modeller). Via det enkelt designede kontrolpanel på CRANE-M's håndtag kan brugeren panorere, tilte og rulle det tilsluttede kamera, men også zoome og kontrollere foto- og videoindstillinger.

12 timers arbejdstid
Med ZHIYUN’s unikke 32-bit højhastigheds MCU parallel kontrolteknologi er kontrolmotorernes effektivitet på alle tre akser blevet meget forbedret, hvorved strømforbruger under betjening reduceres. Som standard leveres CRANE-M med 2 stk. 26500 Li-Ion-batterier, som understøtter op til 12 timers arbejdstid, så du er godt dækket ind til alle dine arbejdsopgaver.

High-integrated Control Panel
Det integrerede kontrolpanel på CRANE-M gør det virkelig nemt og praktisk at bruge, idet alle tilgængelige funktionskontroller, som skift af tilstand, vinkeljustering, zoom, foto-/videooptagelse, alt sammen er inden for rækkevidde.

 • Brugervenligt design i alle detaljer
  CRANE-M er ZHIYUN's flagskibprodukt med stor kompatiblitet. Designteamet bag CRANE-M har taget hensyn til brugernes behov for hyppige kameraskift til forskellige opgaver, og har derfor forenklet kameramontering og justeringer ved at have tilføjet skalamarkeringer og markeringer på akserne.
 • 60 sek. justering af balance
  CRANE-M er nem at montere og afmontere manuel uden brug af værktøj, pga. skruerne på alle fire sider. Desuden er justering af kamerabalance meget nemmere på CRANE-M med de unikke skalamarkeringer og markeringer på alle akser.
 • Håndtering med en eller begge hænder
  Hvis du foretrækker at håndtere din stabilisator med begge hænder, kan du altid vælge at bruge håndtag til begge hænder, hvorved du får en bedre balance, samtidighed med at belastningen fordeles på to hænder.
 • 1/4” gevindskåret hul giver mulighed for mange forskellige typer tilbehør
  Den standard gevindskårne hul i bunden af CRANE-M giver større fleksibilitet, idet man montere forskelligt fotoudstyr, som f.eks. stativ, forlængerstang, sugekop etc. til understørrelse af det kreative arbejde.

Specifications

 Min.StandardMaks.Bemærkning
Driftsspænding6,8V8,4V12,6V 
Driftsstrøm80mA110mA6000mA 
Afvigelse i statisk tilstand±0,01° ±0,03° 
Afvigelse i bevægelsestilstand±0,05° ±0,2° 
Tilt-vinkel 360° Ubegrænset rot.
Roll-vinkel 360° Ubegrænset rot.
Pan-vinkel 360° Ubegrænset rot.
Driftstemperatur-10°C25°C45°C 
Batteritid12t 18tAfbalanceret tyngdepunkt
Opladningstid 3t  
Belastningskapacitet125g 650g 

Tilbehør