Zhiyun

Nyheder

Producenter

SKU: C020119INT

EAN: 6970194086668

Producent: Zhiyun

Zhiyun Weebill 2 Pro Plus

Ny

Weebill 2 er designet til professionelle spejlfrie kameraer og DSLR-kameraer. Kamerastabilisatoren har flere interessante funktioner såsom en LCD-skærm, der kan vippes ud, fantastisk ergonomi, billedtransmission og kraftige motorer.

Propakken Plus indeholder alt, du skal bruge til at optage fascinerende videoer.

Flere detaljer

2-7 dage

kr. 8.595,00 inkl. moms

Vis finansiering
×

Finansier dit køb

Vælg løbetid:

288 kr. pr. måned

Ved et samlet kreditbeløb på 8.595 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 288 kr. Samlede kreditomkostninger 1.764 kr. Samlet tilbagebetaling 10.359 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 13,30%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres. Læs mere

Yderligere information

Weebill 2 er den første stabilisator med indbygget HD-touchscreen på 2,88 tommer, der kan vippes ud og giver mulighed for fuld styring. Den intuitive, drejelige og foldbare grænseflade giver mulighed for styring og justering af parametre samt overvågning af optagelsen med et par tryk uden afbrydelse af optagelsen. Brugeren har også adgang til intelligente funktioner såsom intelligent følgefokus, time-lapse-optagelser og bevægelseskontrol via touchscreenen uden brug af appen ZY Play.

Zhiyun introducerer med Weebill 2 en splinterny chip fra Infineon samt en forbedret algoritme, der gør kamerastabilisatoren mere stabil. Disse funktioner gør i kombination med den større motorkraft og forbedrede kernealgoritme, der giver større stabilitet, det muligt for Weebill 2 at analysere for komplekse afbrydelser for præcist at kunne registrere og kompensere for en bred vifte af håndholdt ustabilitet selv under ekstreme forhold.

Kamerastabilisatoren har en klassisk sling grip-funktionalitet, der gør den nem at bære, og som giver brugeren mulighed for problemfrit at skifte til underslung-tilstand uden tilføjelse af forlængelser eller ændring af stabilisatorens form. Den fremragende grebsfunktion gør optagelser fra en lav vinkel nemmere og er egnet til komfortabel brug i lange perioder.

Hvad er der i kassen:

1 x Weebill 2 kamerastabilisator
1 x sling grip-håndtag
1 x billedsender med AI
1 x motor til fokus/zoom
1 x MasterEye-kontrolenhed (VC100)
1 x plade til lynudløsning
1 x trebenet stativ
1 x støtteplade
1 x objektivbeslag
1 x USB-kabel Type-C
2 x kontrolkabel til Canon-kamera
1 x kontrolkabel til Panasonic-kamera 1 x kontrolkabel til Sony-kamera
1 x ¼-20 skrue
1 x startvejledning
1 x bæretaske

Det afbildede kamera tjener til illustration og medfølger ikke.