Tasker, spejlrefleks / DSLR

Sete varer

Nyheder

Producenter

Kampagner

Tamrac 5589 Expedition 9 Rygsæk

TA-5589/01

0023554028573

Ny vare

Ekspedition 9 er specielt designet til at indeholde et DSLR med et langt påmonteret teleobjektiv (f.eks 400mm, 500mm eller 600mm) eller et monteret mellemstørrelse zoomobjektiv (200mm eller 300mm

Flere detaljer

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

kr 2.295,00 inkl. moms

Yderligere information

Indvendige mål: 31 x 19 x 58cm
Ekstern Dimensioner: 35 x 28 x 64cm
Vægt: (3520g)

Denne store rygsæk er udstyret med et rumdelersystem, som kan indrette tasken i mange afdelinger, så den kan indeholde teleobjektiver af forskellige længder og diametre. Den øverste del understøtter kameraet og fastholder den smalle del af objektivet, hvor det er fastgjort til kameraet. Den nederste del indeholder to skum-polstrede, plastforstærkede lodrette skillevægge og en vandret skillevæg, der kan justeres vertikalt, så den kan tilpasses objektiver og modlysblænder af forskellig længde og diameter. Et Carry-on Compression System gør det muligt at tilpasse rygsækken til amerikanske indenrigsflyvninger. Dette kræver imidlertid at det lange teleobjektiv afmonteres kamerahuset.

Vinge tilbehørslommer
To"vinge" lommer med vandafvisende lynlåse organisere og giver hurtig adgang til vigtigt tilbehør uden at forstyrre resten af udstyret. Disse "vinge" lommer har også Tamrac's amerikansk patenterede Memory & Battery Management System , der bruger røde flag til at holde styr på nye og brugte hukommelseskort og batterier.

QuickClip Tripod Påsætningssystem
Et stativ fasrgøres sikkert (centreret og balanceret) mellem disse lommer med Tamrac's QuickClip Tripod påsætningssystem, mens en Tripod Foot Pocket forneden fastholder to af stativets ben.

Bæreseler
Selesystemet med Dual-density Comfort Pads giver maksimal bærekomfort mens Air Flow kanaler hjælper med at holde dig kølig og tør under langvarig brug. Rygsækken har desuden justerbare talje- og brystremme for ekstra tilpasning. Selerne er forsynet med "D" ringe, der passer til Tamrac's Rygsæk Kameraremme (Model N-11).

M.A.S. og S.A.S. -kompatibel
Fastgøringsstropper til Tamracs Strap Accessory System (SAS ) og Modular Accessory System (MAS ) gør det muligt at forsyne rygsækken med Tamracs ekstraudstyr. Fire SpiderTabs giver yderligere vedhæftningspunkter for udstyr eller ekstra tøj.

"