Tamron

Producenter

SKU: A012N

EAN: 4960371005867

Producent: Tamron

Tamron SP 15-30mm f/2,8 Di VC USD Lens Nikon Forstør

Tamron SP 15-30mm f/2,8 Di VC USD Nikon

Ny

Suveræn billedkvalitet og ydeevne
 

Flere detaljer

På lager i butik 1-2 dage

kr 7.295,00 inkl. moms

Yderligere information

Suveræn billedkvalitet og ydeevne
Med en optisk konstruktion med 18 elementer i 13 grupper, inklusive XGM-elementet (eXpanded Glass Molded Aspherical), som placeres længst fremme i gruppen, og flere LD-glaselementer (Low Dispersion) indbygget i systemet. Dermed kan der effektivt kompenseres for aberrationer som geometrisk distorsion og lateral, for dermed at kunne levere enestående billedkvalitet fra hjørne til hjørne.

Tamrons første fluor-coating på det forreste element
På grund af den store diameter og den fremtrædende konvekse profil på det forreste element er det ikke praktisk at montere et beskyttelsesfilter. Derfor har man for første gang påført en  fluor-coating på det forrste element, hvilket afviser vand og smuds, samtidig med at det letter rengøring.

Fascinerende baggrunds-"bokeh" med den hurtige maksimale blænde på f/2,8
Naturlig og blød uskarphed på motivets baggrund forstærker vidvinkelfotograferingen, og membrankonstruktionen med 9 blade bibeholder en næsten cirkulær blændeåbning, som leverer perfekt bokeh-effekt.

Letanvendelig autofokus
Hurtigheden på autofokus og præcisionen ved håndteringen er yderligere forbedret. USD (Ultrasonic Silent Drive) levererer knivskarpe billeder på grund af det høje drejningsmoment og den hurtige responstid med mindst mulig forsinkelse, men med ekstremt lavt lydniveau. Objektivet er udstyret med en permanent manuel fokusmekanisme, så finjusteringer af fokus er konstant aktiveret, uden at det er nødvendigt at forlade AF-tilstanden.

VC (Vibration Compensation)
Tamrons eget VC-system (Vibration Compensation) i dette objektiv sørger for, at billederne bliver skarpe og fri for rystelser. Objektivet kan derfor også bruges ved frihåndsfotografering eller ved fotografering under dårlige lysforhold.

Ultrasonic Silent Drive (USD)
Ultrasonic Silent Drive (USD) er Tamrons nyeste generation af autofokusmotorer. Takket være avanceret motorteknologi og nyudviklet software muliggør USD en hurtig, præcis og næsten lydløs fotooplevelse. Det findes næppe et bedre alternativ til hurtige og dynamiske motiver, som forekommer ved fx sportsfotografering, fotografering af hurtige køretøjer eller ved naturfotografering.

eBAND (Extended Bandwidth & Angular-Dependency) Coating
eBand Coating, udviklet af Tamron, er en ny coating-teknik, som radikalt forbedrer glassets antirefleksionsegenskaber.

Modstandsdygtig
Fugtbestandig konstruktion hjælper med at forhindre fugt i at trænge ind i objektivet.

Tamron SP 15-30mm F2.8 Di VC USD specifikationer

Maks. formatstørrelse35mm fuldformat
BilledstabiliseringJa
Største blændeF2,8
Mindste blændeF22,0
Antal blændelameller9
Elementer18
Grupper13
Mindste fokus0,28 m (11,02")
AutofokusJa
MotortypeUltrasonic
Permanent manuelt fokusJa
AfstandsskalaJa
Vægt1100 g
Diameter98mm
Længde145mm