Slik

Producenter

SKU: 1154784

EAN: 4906752154786

Producent: Slik

SLIK Master Classic stativ komplet med hovede

Ny

Master Classic stativ fra Slik, Et legendarisk stativ til video optagelser

Flere detaljer

kr. 1.795,00 inkl. moms

Yderligere information

Nogle traditioner forbliver af en årsag, fordi de fungerer. Dag ind og dag ud forbliver SLIK Master Classic et solidt stativ du kan stole på. Master Classic har rødder helt tilbage fra da SLIK blev grundlagt.
Kun de bedste råmaterialer er blevet anvendt til at producere denne legende. Helt fra metal benene, de stabile dreje låse og forbindelses leddet af de tre ben.
Center benet har et suverænt fungerende gear til at lave præcise højde justeringer med.
Dets kapacitet på over 6 kilo gør det til et perfekt match til selv Spejlrefleks kameraer med store tele objektiver eller selv mellemformats kameraer.

MASTER CLASSIC Head
Et af hovedtrækkende ved dette stativ er dets hoved, som har været foretrukket af utrolig mange fotografer rundt om i verdenen.
2-vejs pan hoved er helt gennemført i metal med en simpel og helt rolig kontrol. Hovedet kan bevæge sig i to retninger, det kan tilte op og ned samt panorere til højre og venstre. Disse bevægelses justeringer gør stativet ideelt til kameraer med tele. Følg f.eks. et motiv som en fugl i luften, det er meget let med dette hoved, da du kan justere hvor stramt låsene skal være og modstanden indstilles til kameraets vægt som resulterer i helt rolige bevægelser.
Når kamera laden ikke er i låst position kan den rotere 360gr. og låses igen hvor som helst.

Max. højde: 1,6mtr.
Max. center ben udviddelse 29,5cm.
Sammenfoldet længde: 65cm.
Vægt: 2,55kg.
Bensektioner: 3
Ben lås type: Twist
Max. kapacitet: 6kg.