Slik

Nyheder

Producenter

Tilbud

Kampagner

SKU: 6155616

EAN: 4906752105122

Producent: Slik

Slik Pro 700DX Forstør

SLIK Pro 700DX + Hovede med quick release sko

Ny

Et stativ skal være let at bruge, så du kan koncentrerer dig om din fotografering. PRO DX-700 er nemt at opstille, med sikker men hurtig hastighed frigives ben låse, gearløs center og 3-positioners justerbar vinkelben med lås til ujævnt underlag eller trappetrin

Flere detaljer

På lager i butik 1-2 dage

kr 1.895,00 inkl. moms

Yderligere information

Super titanium legering af benene gør PRO 700 DX helt stabil og endnu lettere, end det ser ud. AMT legeringen har 40% større styrke / vægt forhold end standard aluminium, hvilket betyder, at benene er lettere og endnu stærkere end standard metal som anvendes i de fleste tripods. 

Slik Pro 700 DX er i stand til at håndtere vægten af store format (4x5) felt kameraer eller tunge, lange teleobjektiver, PRO 700 DX tilbyder professionelle fotografer og avancerede amatører den styrke og stabilitet de behøver, samtidig med sin størrelse og brugen af AMT legeringen, gør den meget lettere i vægt. 

PRO 700 DX midterste spalte er faktisk to gevind stykker. Dette kombineret med den justerbare ben vinkel låser tillader stativet til at blive sænket til kun 15 tommer til meget lav vinkel eller makrofotografering i området. 

Den omfattede 700 PRO DX all-metal 3-way pan hoved har en af de nemmeste at bruge (Quick release plates) hurtig løsladelse plader i branchen. SLIK har lavet et cirkulære hurtig løsladelse plade, der kan sikre kameraet til stativet og samtidig pege i alle retninger, hvilket gør knyttet dit kamera (når SLIK hurtig frigivelse plade er vedlagt) mere intuitivt end de fleste andre hoveder, der er hugget ned eller vinklede plader

Tilbehør