Slik

Producenter

SKU: 6151696

EAN: 4906752151693

Producent: Slik

Slik Pro 340DX m/SH-705E Hoved Forstør

Slik Pro 340 DX med videohovede SH-705E

Ny

Et professionelt stativ med SLIK A.M.T. legeringen som består af Titanium og magnesium for at reducere vægten til et minimum.

Flere detaljer

kr. 995,00 inkl. moms

Yderligere information

4 ben sektioner gør det muligt at folde ned mindre for at lette transporten.

Anbefales til high-end sigt og skyd digitale kameraer

SLIK PRO 340DX kompakt rejse stativ med 3-vejs pan hoved er en fremragende rejsefælle til din pege-og-skyd kamera eller letvægts Digital SLR. PRO DX 340 Black er den samme stativ som SLIK PRO 340DX, men med sort færdige ben i stedet for den traditionelle AMT metal-finish.

A.M.T. gør hele forskellen.
SLIK's eksklusive A.M.T. super Aluminum-Magnesium-Titanium legering ben gøre PRO 340 DX stativ Rock Steady, endnu lettere end det ser ud. Den A.M.T. legering har en 40% større styrke / vægt forhold end standard aluminium, hvilket gør det lettere og stærkere end standard metal, der anvendes i de fleste tripods.

Et stativ skal være solidt og let at bruge, så du bruger mere tid på at koncentrere dig om din fotografering, end du gør på dit udstyr.
PRO 340DX er nemt at stille op med en sikker, quick-release ben lås. Polstret ben gør stativet mere behagelig at bære. En gearløs midter kolonne og 3-position, justerbar vinkel ben låser giver nem opsætning på ujævnt underlag eller trin. Den justerbare vinkel lås kombineret med seperat CC Kort kolonne (ekstraudstyr) gør det muligt for stativet til at blive sænket til blot 10 tommer til meget lav vinkel eller makrofotografering i området.

Tilbehør