Ricoh / Pentax

Producenter

SKU: 01271

EAN: 0027075306196

UPC: 027075306196

Producent: Ricoh

Ricoh GR III HDF

Ny

Avanceret kompaktkamera til krævende fotografer. Udstyret med 24 megapixel billedsensor i APS-C-format, vidvinkelobjektiv svarende til 28 mm og indbygget billedstabilisering.

Den nyeste version har indbygget HDF-filter, der giver mulighed for at vælge enten billeder med høj opløsning og kontrast eller billeder med et blødere, mere stemningsfuldt - næmest cinematisk - udryk.

Flere detaljer

På lager i butik 1-2 dage

kr. 9.349,00 inkl. moms

Yderligere information

Ricoh GR III HDF kommer med en ny filterfunktion, der forbedrer den personlige historiefortælling. Med en enkelt handling kan brugerne problemfrit skifte til det nyligt integrerede HDF (Highlight Diffusion Filter). Det nye filter fremhæver højdepunkter og giver bløde billeder. Dette specialeffektfilter spreder højdepunkter og skaber en blid sløring langs kanterne, hvilket fremkalder en nostalgisk følelse, der minder om filmfotografering eller filmiske visualiseringer. HDF's øjeblikkelige skiftefunktion muliggør ubesværede overgange mellem to forskellige visuelle stilarter: de skarpe, fokuserede billeder, der er karakteristiske for RICOH GR-serien, og de blødgjorte, drømmende effekter, der opnås med HDF.

Udløserknappen er blevet ændret til grå-sølv for at symbolisere den enkle ændring i det visuelle udtryk. Standardindstillingen for Fn-knappen (Function) er også blevet ændret til at tænde/slukke for HDF. Brugeren kan også vælge en anden funktion som standardindstilling for Fn-knappen.

Ricoh GR III HDF er et kompaktkamera, der er bygget til seriøs fotografering, med en ydeevne, der svarer til et systemkamera i et design i lommeformat. Med manuel kontrol over eksponering og vigtige indstillinger, inklusive en tilbehørssko til ekstern flashkompatibilitet, sikrer det alsidighed. Det robuste hus i magnesiumlegering vejer kun 257 gram og har velplacerede knapper og dobbelte drejeknapper, som gør betjeningen intuitiv. Automatiske eksponeringstilstande er tilgængelige sammen med autofokusfunktioner, der udnytter kontrast- og fasedetektion til hurtig og pålidelig fokusering under forskellige lysforhold.

Nøglefunktioner:

 • HDF-filter
 • Avanceret kompaktkamera i lommestørrelse
 • 24,2 MP APS-C-sensor uden lavpasfilter
 • 18,3 mm f/2,8 vidvinkelobjektiv i høj kvalitet (svarende til 28 mm)
 • 3-tommers berøringsskærm med høj opløsning
 • Chassis fremstillet af slidstærk magnesiumlegering
 • Manuelle indstillinger med dobbelte kommandovælger
 • JPEG- og 14-bit RAW-billedlagring
 • Indbygget RAW-redigering og -konvertering
 • WiFi- og Bluetooth-forbindelse til nem deling
 • Full HD videooptagelse med 60 billeder i sekundet
 • Elektronisk vaterpas til præcis justering

Kameraets APS-C-sensor leverer enestående billedkvalitet, selv ved høje ISO-indstillinger, med et følsomhedsområde på op til ISO 102.400. Billedstabilisering kompenserer for kamerarystelser og giver skarpe billeder ved længere lukkertider. Dets vidvinkelobjektiv med LD-glas og asfæriske elementer sikrer skarphed fra kant til kant, mens et indbygget ND-filter gør det muligt at optage under lyse forhold med lav dybdeskarphed. Det er nemt at dele billeder med indbyggede trådløse funktioner og Ricohs Image Sync-app, som giver mulighed for tilslutning til sociale medier og fjernbetjening af kameraet.

Tilbehør