Ricoh / Pentax

Producenter

SKU: 15285

EAN: 0027075303744

UPC: 027075303744

Producent: Ricoh

Ricoh GR IIIx

Ny

Ricoh GR er et af de mest ikoniske kameraer til gadefotografering, der nogensinde er lavet. Med rødder i den analoge æra er det for mange gadefotografer det klare førstevalg som deres favoritkamera.

GR III er nu kommet i en opgraderet x-udgave med nye funktioner samt en ny brændvidde på 26,1mm, hvilket svarer til en 40mm i full-frame format.

Flere detaljer

På lager i butik 1-2 dage

kr. 7.849,00 inkl. moms

Vis finansiering
×

Finansier dit køb

Vælg løbetid:

264 kr. pr. måned

Ved et samlet kreditbeløb på 7.849 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 264 kr. Samlede kreditomkostninger 1.640 kr. Samlet tilbagebetaling 9.489 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 13,53%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres. Læs mere

Yderligere information

Med den nye brændvidde ønsker Ricoh at give fotografen mulighed for at tage billeder, der ligner dem, der er taget med en 30mm semi-vidvinkel, eller alternativt skabe et helt andet visuelt udtryk, som var billederne taget med en 50mm standardoptik.

Med telekonverteren GT-2 kan brændvidden forlænges til ca. 75mm i full-frameformat eller til ca. 107mm med den ekstra crop-funktion.

Den nydesignede optik indeholder to asfæriske linseelementer i de mest effektive positioner for at reducere forvrængning, holde kromatisk aberration på et minimum og reducere genskin og refleksioner på billeder taget i modlys. Den opgraderede objektivkonstruktion giver en forbedret billedkvalitet, hvilket især er tydeligt langs billedfeltets kanter. Blændeåbningen på f/2.8 benytter ni blændelameller, der skaber en fantastisk bokeh.

GR IIIx indeholder en stor CMOS-billedsensor i APS-C-format med et design uden anti-aliasing-filter (AA-filter) og en nyudviklet GR ENGINE 6-billedprocessor til at optimere evnen til billedopløsning. Med omtrent 24,24 megapixels sikrer denne billedsensor super højt opløselige billeder med detaljerige forløb. Det er også kompatibelt med multi-tone 14-bit RAW-billedoptagelse. Kameraet er udstyret med Ricohs originale acceleratorenhed, der er designet til at optimere de billeddata, der leveres af billedsensoren.

Ricohs billedstabilisering på tre akser betyder, at GR IIIx effektivt kompenserer for kamerarystelser med op til fire stop og hjælper dig med at få det perfekte billede selv under lange eksponeringstider. Kameraet er også udstyret med et ND-filter (Neutral Density), som lukker blænden ned med to stop.

Kameraet er udstyret med et hybridt autofokussystem, der kombinerer en AF-mekanisme af kontrasttypen, som er overlegen med hensyn til fokuseringspræcision, med en AF-mekanisme af fasedetektionstypen, som sikrer hurtig fokusering og registrerer motivets ansigt eller øje.

På bagsiden af kameraet findes en 3,0 tommer LCD-skærm med høj opløsning med ca. 1.037.000 punkter. Den berøringsfølsomme betjening giver hurtig og intuitiv styring af forskellige kamerafunktioner som for eksempel AF-rammeforskydning, menuvalg og meget mere.

En anden populær funktion er den indbyggede RAW-konverter, som giver mulighed for at redigere et optaget RAW-billede ved at justere parametre som f.eks. optagelsesstørrelse, billedformat, hvidbalance, billedstil og eksponeringskompensation – alt sammen uden brug af en pc. 

Specifikationer:

Tilslutninger: USB

Dimensioner (DxBxH): 109,4 x 61,9 x 35,2

Skærmstørrelse (tommer): 3

Egenskaber: Bluetooth

Fokustype: Autofokus

Billedstabilisering: Ja

ISO kamera: 100-102400

Hukommelseskort type: SD

Sensor størrelse: APS-C

Sensor type: CMOS

USB type: USB Type C

Vægt (g): 262

Video-opløsning: Full HD

Fleksibel skærm: Ingen

Berøringsfølsom skærm: Ja

Søger: Ingen

Wi-Fi: Ja

Lukkertider: 1/4000

Indbyget Flash: Ingen

Stik til ekstern flash: Tilbehørssko

Kamera batteri: Pentax DB-110

Vandtæt: Ingen

Indbygget mikrofon: Stereo

Focal Length (mm): 26,1

Tilbehør