Panasonic

Producenter

SKU: H-FS12032E-K

EAN: 5025232761838

Producent: Panasonic

Panasonic Lumix 12-32mm f/3,5-5,6, sort Forstør

Panasonic Lumix 12-32mm f/3,5-5,6 Asphærisk Sort

Ny

Ud over at være utroligt kompakt, har LUMIX G VARIO 12-32 mm / F3.5-F5.6 ASPH. / MEGA O.I.S. et meget anvendeligt zoomområde på 24-64 mm (35 mm ækvivalent).

Flere detaljer

2-7 dage

kr 2.995,00 inkl. moms

Yderligere information

Ved brug af vidvinklen på 24 mm får du mere med på billedet, når du optager indendørs og kommer tæt på motivet. Den kompakte størrelse gør også objektivet velegnet til alt fra spændende landskabsfotografering til hurtige snapshots.

Objektivet er konstrueret i et kompakt metalhus med en zoommekanisme, som ikke påvirker det ydre format. For at holde størrelsen på et minimum er de enkelte linseelementer så små som muligt med mindst mulig indbyrdes afstand. To linsegrupper fungerer som en optisk billedstabilisator og er integreret i optikken for første gang i et digitalt systemobjektiv. Funktionen kræver kraft, som leveres af en nyudviklet aktuator . Objektivet fungerer perfekt som elegant kit-optik til DMC-GM1.

Objektivet er konstrueret med 8 linser i 7 grupper, og brugen af 3 asfæriske elementer har gjort det muligt at fremstille et kortere objektiv med uændret optisk ydeevne. ED (Extra-low Dispersion) objektivet giver minimal kromatisk aberration i hjørnerne over hele zoomområdet. Linseelementerne er multi-coating behandlet for at reducere genskin og reflekser. De 7 blade giver blænden en rund åbning med mulighed for en blød og dramatisk bokeh, når du optager med større blændeåbninger.

Lumix H-FS12032E er udstyret med et elektronisk fokuseringssystem og en stepmotor til jævn og lydløs drift, som samarbejder med kameraets AF-system, både ved fotografering og filmoptagelse. Det er også kompatibelt med en sensorstyret reaktion på op til 240 fps for at udnytte alle fordelene ved det lynhurtige AF-system i DMC-GM1. Med en mindste fokuseringsafstand på 0,2 meter (12-20 mm) og 0,3 m (21-32 mm ) ved maksimal zoom kan objektivet give en fotografisk forstørrelse på 0,13 x (0,26 x for 35 mm ækvivalent).

LUMIX G VARIO 12-32 mm / F3.5-5.6 ASPH. / MEGA O.I.S. er udstyret med Panasonic's unikke optiske billedstabiliseringssystem MEGA O.I.S. (Optical Image Stabilizer), som kompenserer for håndbevægelser og gør det nemmere at tage skarpe billeder, selv når du fotograferer i svagt lys.

Alsidigt og fleksibelt zoomområde fra 24 mm til 64 mm

  • Utroligt kompakt metalhus med lækkert og slankt design
  • Fremragende optisk ydelse med bl.a. 3 asfæriske linser og 1 ED-linse
  • Konstruktion med tilbagetrækkelig optik og andre teknologier til at give et mere kompakt format
  • Meget hurtig Contrast AF med sensorstyring op til 240 fps
  • MEGA O.I.S. (Optical Image Stabilizer) giver en effektiv bevægelseskompensering

 

Tilbehør