Panasonic

Producenter

SKU: H-HS12035E

EAN: 5025232681365

Producent: Panasonic

Panasonic Lumix 12-35mm f/2,8 Asphærisk Forstør

Panasonic 12-35mm f/2,8 G X Vario Aspherisk MFT

Ny

En meget lysstærk vidvinkelzoom fra Panasonic svarende til 24–70 mm. Perfekt til alt fra landskabs fotografering til portræt. Ved portræt er det muligt at vælge en blød og effektfuld bokeh, i høj grad takket være den 7-delte blænde.

Flere detaljer

2-7 dage

kr 8.299,00 inkl. moms

Yderligere information

Der ligger megen ny teknologisk innovation bag den nye objektivserie, fx den nye Nano Surface Coating-teknologi, som minimerer alle typer reflekser over hele det synlige spekter (380–780 nm). Et meget lavt brydningsindeks og en overfladestruktur på nano-niveau giver en fantastisk klarhed, samtidig med at ghosting og strejflys elimineres stort set fuldstændigt.

Det testvindende optiske billedstabiliseringssystem i Lumix-kameraerne (POWER Optical Image Stabilisator) er nu også integreret i objektivet og tager effektivt hånd om både små og store håndbevægelser, noget som er specielt nyttigt ved fotografering indendørs eller i aftenbelysning. Den lynhurtige, integrerede autofokus bidrager også til fantastisk skarphed og kontrast. Den elektroniske fokusmotor arbejder blødt og hurtigt ved både stillbilled- og videooptagelse.

Forkortelsen UED står for Ultra Extra-Low Dispersion, som igen står for minimal kromatisk aberration, mens teknologien UHR (Ultra High Reflective) sikrer, at optikken leverer højeste kvalitet fra kant til kant. Hvis vi ser nærmere på de optiske bestanddele, finder vi 14 elementer i 9 grupper med blandt andet fire asfæriske linser. Dette bidrager til at begrænse længden til kompakte 73,8 mm og vægten til bare 305 g.

Objektivets ydre har en elegant metal-finish, som matcher Panasonics G-kameraer, men som alligevel er robust med en ekstra pakning rundt om fatningen, som beskytter mod vand og snavs.

Tilbehør