Panasonic

Producenter

SKU: DMC-G80MEC-K

EAN: 5025232856312

Producent: Panasonic

Panasonic Lumix DMC-G80 m/12-60mm f/3.5-5.6 Forstør

Panasonic Lumix DMC-G80 m/12-60mm

Ny

LUMIX DMC-G80 byder på en fantastisk billedkvalitet og konsekvent ydeevne i marken
Kombinationen af 4K-teknologi, forbedret 5-akslet Dual Image Stabilisation og et vejrforseglet hus giver det perfekte kamera til high-end, udendørs brug.

Flere detaljer

2-7 dage

kr. 5.495,00 inkl. moms

Delbetaling
167 kr. pr. måned
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 5.495 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 167 kr. Samlede kreditomk. 2.490 kr. Samlet tilbagebetaling 7.985 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 21,58%. Der er fortrydelsesret.

Yderligere information

Fantastisk klarhed i alle billeder 

Det nye LUMIX DMC-G80 er udstyret med et opdateret billedstabiliseringssystem – det 5-akslede Dual I.S. 2. Der er brugt ny gyrosensor-teknologi, hvorved O.I.S. (Optical Image Stabiliser, 2-axis) og B.I.S. (Body Image Stabiliser, 5-axis) arbejder i perfekt harmoni og med enestående præcision. Med forbedret dæmpning af sløring bliver billeder og video smukt skarpe på trods af vibrationer fra rystelser med hånden eller bevægelse i terrænet.

Med LUMIX DMC-G80’s evne til at analysere optageforholdene, herunder brændvidde, kan det nye Dual I.S. 2-system benytte maks. 5-stop langsommere lukkerhastighed. Brugeren får også glæde af optagelser uden sløring ved både vidvinkel og telefoto, selv i situationer med dårligt lys, eller ved optagelser med en hånd.

For yderligere at minimere uønskede vibrationer benytter LUMIX DMC-G80 også et elektromagnetisk drive i lukkerenheden. Rystelserne forårsaget af bevægelsen i lukkerlamellen reduceres dramatisk, og lukkerlyden minimeres også. I kombination med det massive magnesium i frontpanelet, reduceres lukkervibrationen med ca. 90% sammenlignet med DMC-G80’s forgænger, G7/G70.

Styrken til at levere den bedste kvalitet
16.0-megapixel Digital Live MOS-sensoren og den nye Venus Engine i forening gør det muligt for brugeren at tage dynamiske og levende billeder i høj kvalitet med fantastisk opløsning, stor kontrast, imponerende farvegengivelse og en høj maks. ISO-følsomhed på 25600.

Sensoren uden lavpasfilter hjælper dig med at tage skarpere billeder med flere detaljer. Samtidig giver Venus Engine dynamiske og imponerede farver – som den klare blå himmel – ved at opdele farvetone, mætning og lysstyrke, og finjustere dem individuelt. Ved at udnytte finjusteringen kan man med LUMIX G80 vælge forudindstillet kontrast, skarphed, mætning og støjreduktion, som passer til omgivelserne og optagestilen.

Panasonics LUMIX G-kameraer er ikke blot berømte for kvaliteten i stillbilleder, men også for deres formåen inden for 4K-video i høj kvalitet. LUMIX DMC-G80 optager fantastisk flot QFHD 4K-video i høj opløsning i 3840x2160 ved 25p/30p (50Hz) eller 24p i MP4 i tillæg til fuld HD 1920 x 1080 ved 50p/60p (50 Hz) videoer i AVCHD Progressive eller MP4-format (MPEG-4 / H.264) med nærmest fuldtids AF.

Capture those fleeting photo opportunities
Vha. LUMIX DMC-G80’s exceptionelle 4K-videoformåen kan man med 4K Photo-funktionen trække et 8-megapixel stillbillede ved 30fps ud med stor præcision, så selv det flygtigste øjeblik kan fanges i et stillbillede.

LUMIX DMC-G80 har tre eksklusive 4K Photo-funktioner integreret: 4K Burst Shooting, 4K Burst (Start/Stop) og 4K Pre-burst; disse hjælper alle fotografen med at fange det perfekte billede ved at klippe den ønskede ramme ud fra en optaget 4K-videooptagelse.

Udover 4K Photo, opnår DMC-G80’s Contrast AF endnu hurtigere og mere præcis fokusering med digital signal-kommunikation ved maks. 240 fps. Contrast AF-systemet i LUMIX DMC-G80 er yderligere forbedret med Panasonics integration af Depth From Defocus-teknologi (DFD), som forkorter fokuseringstiden endnu mere.

Hvis fokus ikke er præcis som brugeren havde til hensigt ved tryk på udløserknappen, kan man med LUMIX DMC-G80’s Post Focus-funktion vælge det specifikke fokuspunkt efter optagelse. Dette er specielt praktisk under makrooptagelse, hvor der kræves en præcis fokusering. Kameraet har desuden også en ny Focus Stacking-funktion. Da det kan være vanskeligt at tage et enkelt makrobillede med specifikke områder i fokus, kan brugeren med Focus Stacking tage flere billeder af det samme med forskellige fokuspunkter og derefter kombinere dem til ét billede med det ønskede fokuspunkt.

Med Low Light AF er det desuden muligt at indstille fokus mere præcist på motivet under forhold med meget lidt lys (-4EV), f.eks. ved fotografering af dyreliv ved daggry eller skumring. Med Starlight AF kan spirende astronomer fange individuelle stjerner eller konstellationer på nattehimlen.

Robust og alsidigt design
DMC-G80 er designet med en sprøjtestøbt frontramme i magnesium, som gør, at det kan klare at blive brugt i marken. Kameraet har også en stænk- og støvtæt konstruktion takket være forseglinger ved alle led, programvælgere og knapper.

For yderligere at forbedre kontrollen er LUMIX DMC-G80 udstyret med et ergonomisk designet greb, som gør, at det kan holdes stabilt med én hånd. Forreste/bagerste dobbelte programvælgersystem med programskiver gør det muligt at foretage indstillinger direkte. Brugeren kan f.eks. justere hvidbalancen med forreste programvælger og indstille ISO med bagerste vælger, mens støjeffekten overvåges eller lukkerhastigheden vælges på bagerste skærm – ideelt, når man arbejder med komplekse lyssituationer.

DMC-G80 har en stor 2.360K-dot OLED (Organic Light-Emitting Diode) LVF (Live View Finder) med et forstørrelsesforhold på ca. 1,48x / 0,74x (35mm kamera ækviv.) og 100% synsfelt. Det giver en meget hurtig respons med et minimium af tidsforsinkelse på mindre end 0,01 sek., samt 10.000:1 høj kontrast for exceptionel synlighed. Toppunktafstanden på ca. 20 mm giver stor synlighed og gør det behageligt at bruge, selv for brillebrugere.

LVF har også en ny strømbesparingstilstand. Hvis sensoren mærker, at øjet har bevæget sig væk fra LVF'en, går kameraet automatisk i dvaletilstand efter 3, 5 eller 10 sekunder. Når lukkerknappen trykkes halvt ned, skifter det straks tilbage til optagefunktion. Denne egenskab er med til at øge mængden af billeder, der kan tages på en batteriladning med næsten 3 gange, fra 320 til ca. 800.

Andre spændende egenskaber

 • Nyt batterigreb - DMW-BGG1
  LUMIX DMC-G80 er kompatibel med batterigrebet DMW-BGG1 (ekstra tilbehør). Ved at bruge to batterier - det ene i kameraet og det andet i grebet, udvidet DMW-BGG1 batteritiden til længere tids optagelser. Det giver også et mere behageligt greb, selv ved optagelser i vertikal vinkel. DMW-BGG1 er designet eksklusivt til LUMIX DMC-G80 og matcher kameraet perfekt, ligesom det også er fremstillet med en vejrforseglet og robust konstruktion.
 • 4K Live Cropping
 • Real-time HDMI-billed-output samtidig med optagelse af video
 • 3,5mm mikrofonstik
 • Ny Focus Bracket og Aperture Bracket
 • Gamma forudindstillinger til videooptagelse via Creative Video-tilstand
 • Nem trådløs forbindelse via Wi-Fi® med smartphones
 • Creative Control i P/A/S/M-indstilling
 • Fremkaldelse af RAW-data i kameraet
 • Silent Mode
 • Multiple Exposure
 • Time Lapse Shot / Stop Motion Animation

Tilbehør