Panasonic

Sete varer

Producenter

Kampagner

  Panasonic 20mm 1,7 Asph. Lumix G Forstør

  Panasonic 20mm f/1,7 G Aspherisk

  H-H020A-K

  5025232537358

  Ny vare

  Kompakt og let standardobjektiv, der bygger på standarden Micro Four Thirds System

  LUMIX G 20 mm / F1.7 Aspherisk., udskiftelig standard objektiv, bygger på standarden Micro Four Thirds System. Det er kompakt og let at bære trods dets F1,7 i lysstyrke, som giver smukke, bløde billeder, der er endnu mere imponerende.

  Flere detaljer

  Udgået

  kr 2.999,00 inkl. moms

  Yderligere information

  Objektivsystemet, der består af 7 objektiver fordelt på 5 grupper, benytter 2 asferiske objektiver mere effektivt for at modvirke både forvrængning og kromatiske fejl, hvilket giver en høj opløsning fra hjørne til hjørne.

  Den alsidige fokalafstand på 40 mm (svarende til 35 mm kamera) er yderst velegnet i en lang række optagesituationer - lige fra hverdagens billeder, heriblandt solnedgange og indendørsbilleder taget under dårlige lysforhold til kreative billeder, hvor de smukke, bløde fokus udnyttes.

  Når objektivet monteres på LUMIX G Micro System-kameraet giver LUMIX G 20mm / F1.7 ASPH. mulighed for at benytte den avancerede AF-funktion, herunder bl.a. ansigtsgenkendelse, der gør det mere praktisk og sjovt at tage billeder.

  Med de syv blade får blænden en rund form, der giver en flot effekt, når der zoomes ud ved større blændeindstillinger. LUMIX G 20mm / F1.7 ASPH. er også udstyret med en robust metalsokkel og benytter multi-coated objektivelementer, der minimerer overstråling og ghosting for yderligere forbedring af dets optiske egenskaber.