Panasonic

Nyheder

Producenter

Kampagner

SKU: DMC-TZ100EPS

EAN: 5025232837618

Producent: Panasonic

Panasonic Lumix TZ100 sølv Forstør

Panasonic Lumix TZ-100 sølv

Ny

Panasonic Lumix DMC-TZ100 er det nyeste kamera med 1 tommer sensor og 4K video funktion for bedste ydelse og anvendelighed.

Flere detaljer

På lager i butik 1-2 dage

kr 2.975,00 inkl. moms

Yderligere information

Panasonic Lumix DMC-TZ100 sætter nye standarder for kompakte rejse kameraer.

Panasonic Lumix DMC-TZ100 en 1 tommer sensor og 4K video funktioner for bedste ydelse og anvendelighed.

Den stor 1 tommer MOS-sensor, er en af de største i sin klasse og kombineret med Panasonics Venus motor får du let lyse og smukke billeder uanset, hvor rejsen går hen. 
Med innovative funktioner såsom 4K Foto og Post-Focus, har det aldrig været nemmere at tage det billede du havde i tankerne. 

Panasonic Lumix DMC-TZ100 er den første i sin serie som er udstyret med F2.8-5.9 LEICA DC-objektiv, som giver dig mulighed for at opnå billeder med fantastisk dybdeskarphed. Objektivet er også udstyret med et alsidigt 10x zoomområde fra 25mm-250mm, hvilket gør det ideelt til stort set alle typer af billeder om det er portræt, natur eller rejse billeder.

Udover fantastisk fotokvalitet, har kameraet også 4K video optagelse, Med fire gange større opløsningen end Full HD, gengives betagende farver og detaljer af hvert scene i en uhørt kvalitet, en oplevelse som man kun kun overgå ved at være der selv. 

Alle dine billeder og videoer kan du let overføre via WiFi.
Panasonic Lumix DMC-TZ100 gør det hurtigt og enkelt at dele dem med venner og familie. Kombination af WiFi og QR kode gør tilslutningen yderst let, om det er en smartphone eller tablet, så du kan lægge det på de sociale medier, lige så snart de er blevet overført

Tilbehør