Panasonic

Nyheder

Producenter

Tilbud

Kampagner

SKU: DC-FZ10002EP

EAN: 5025232892686

Producent: Panasonic

Panasonic Lumix DMC FZ1000 II

Ny

Stor 1-tommers sensor og et lysstærkt LEICA-objektiv med 16x optisk, som får motivet til at komme tæt på med fantastisk billedkvalitet.

Flere detaljer

På lager i butik 1-2 dage

kr 4.395,00 inkl. moms

Yderligere information

Vælg foto- eller videooptagelse i skarp 4K-opløsning for at indfange verden omkring dig i sin naturlige skønhed.

LEICA-objektiv – objektiv i overlegen kvalitet LEICA DC VARIO-ELMARIT-objektivet er udviklet specielt til DMC-FZ1000II.

Det har et lysstærkt F2.8- 4.0-objektiv, som sikrer skarpe billeder i hele zoomområdet, og en betragtningsvinkel, der strækker sig fra 25 mm vidvinkel til en 16x optisk zoom på 400 mm teleobjektiv.

Stor 1-tommers 20.1 megapixel sensor FZ1000 indfanger skarpe og klare billeder med minimal støj, selv når du tager billeder med ISO12800 takket være den nyinkorporerede 1-tommers MOS-sensor med høj følsomhed. 

4K FOTO – sammensæt den perfekte sekvens Forevig de magiske øjeblikke med en opløsning, der svarer til 8-megapixel fra en 4K-videooptagelse.

Vælg mellem tre forskellige 4K fotofunktioner og drag nytte af den nyligt tilføjede funktion til sammensætning af sekvenser, som giver dig mulighed for at sætte billederne sammen til en enkelt sammensat JPEG. Markeringsfunktion er også tilgængelig.

Perfekt betragtningsvinkel og manuel kontrol FZ1000II byder på en OLED LVF (Live View Finder) med 2,36 mio. punkter, som sikrer stabil udformning og enestående udsyn selv ved en høj forstørrelse på 0.74x (svarende til 35 mm kamera) og under stærk sollys.

En vipbar touch LCD-skærm med 1,24 mio. punkter giver også mulighed for intuitiv betjening med en enkelt berøring og tre nyligt tilføjede funktionsknapper giver let adgang. Takket være de to drejeknapper på fronten og på bagsiden, kan du manuelt indstille parametre som f.eks. blænde og lukkerhastighed.

Postfokus - Optag først. Fokuser senere Panasonics 4K-teknologi giver dig en enestående mulighed for at refokusere et billede, selv efter at det er blevet taget. Vælg det område, der er i fokus efter fotografering med PostFocus-funktionen.

Den nyligt tilføjede Fokus Stacking-funktion gør det muligt at vælge flere fokuspunkter i samme billede.

Tilbehør