Outlet

Producenter

SKU: HGWIP818

EAN: 5060442178182

Producent: Foto/C

Homeguard Smartcam

Ny

Homeguard Smartcam er mere end et almindeligt overvågningskamera. Kameraet har ud over videoovervågning også mulighed for at måle temperatur og luftfugtighed i et rum

Flere detaljer

På lager i butik 1-2 dage

kr 279,00 inkl. moms

Yderligere information

WiFi kamera

Homeguard Smartcam er mere end et almindeligt overvågningskamera. Kameraet har ud over videoovervågning også mulighed for at måle temperatur og luftfugtighed i et rum. Med et super skarpt billede i Full HD (1080) med 120° vidvinkel er Homeguard et indendørs overvågningskamera der giver dig det fulde overblik.

Perfekt overvågningskamera til børneværelset

Har du småbørn i hjemmet kan Homeguard give dig sikkerhed for at de ligger trygt og sover i deres seng. Log på kameraet via din smartphone, tablet eller PC og du har adgang til direkte billeder i fuld HD kvalitet. Men Homeguards indbygget mikrofon og højtaler er der også mulighed for tovejs kommunikation, så du kan tale med personerne i rummet gemmen kameraet. Med Homeguard kan du også overvåge temperaturen og luftfugtigheden i rummet, og sætte alarmer op for at sikre at dit barn ikke har det for varmt.

Homeguard Smartcam kan anvendes som en udvidet babyalarm med indbygget kamera. Kameraet har også indbygget bevægelsessensor og kan automatisk give dig besked via din telefon eller tablet når kameraet har registreret bevægelse i rummet. Bor du f.eks. i et hus mere flere etager, kan det være super praktisk at logge på kameraet fra telefonen oppe i stuen og sikre at hjemmets mindste sover trygt i seng neden under. Med infrarød nattesyn på op til 10 meter, kan du også følge med på kameraet selvom der helt mørkt i rummet.

Homeguard gør det simpelt, smart og sikkert

Det er nemt at komme i gang med at bruge Homeguard overvågningskameraet. Download den gratis app Homeguardcare til iOS eller Android og opsætningen via app’en tager 2 minutter. Det eneste Homeguard kræver er at du har en trådløs internetforbindelse og et strømstik for tilslutning. Optagelserne kan gemmes lokalt på kameraet på et Micro SD kort (ikke inklusiv) eller du kan opsætte kameraet til at gemme optagelserne på en FTP server eller få dem sendt via mail.

Tilbehør