Olympus

Nyheder

Producenter

SKU: V207051BE000

EAN: 4545350049249

Producent: Olympus

Olympus OM-D E-M10 MII m/14-42mm II R sort Forstør

Olympus OM-D E-M10 MII m/14-42mm II R sort

Ny

Det nye E-M10 MII er et meget tyndt, smukt designet, letvægtigt systemkamera, der giver fantastisk værdi for den bedste ydelse i sin klasse.

 

Flere detaljer

Udsolgt

kr. 3.590,00 inkl. moms

Vis finansiering
×

Finansier dit køb

Vælg løbetid:

179 kr. pr. måned

Ved et samlet kreditbeløb på 3.590 kr. over 24 mdr.: Månedlig ydelse 179 kr. Samlede kreditomkostninger 696 kr. Samlet tilbagebetaling 4.286 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 19,12%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres. Læs mere

Yderligere information

Olympus OM-D E-M10 MII 14-42 II R
E-M10 MII Í fotografering gjort nemt. Kompromisløs konstruktion og ergonomi gør E-M10 MII-kameraet til en fornøjelse at holde og bruge. Intuitive kontroller, hurtig, elektronisk HD-søger (EVF) og hurtig AF med høj hastighed og 81 punkter giver digfuld kontrol over din fotografering. Indbygget VCM IS med 3 akser giver meget skarpe billder, der ikke er rystede. E-M10 er spækket med fantastiske funktioner.

Live Bulb
Den revolutionerende Live Bulb-funktion fra Olympus gør det muligt for dig at tage billeder med lang lukkertid og faktisk se billedet i takt med, at det udvikler sig på berøringsskærmen og i søgeren! Fantastisk til alle typer dramatiskebilleder i dårlig belysning, da det sparer dig for alle fejlslagene forsøg ved normal bulb-fotografering!

Indbygget flash
Der er tilføjet en indbygget flash for at dække dine belysningsbehov på farten. Med indbygget flash går du aldrig glip af et billede pga. dårlig belysning. Perfekt til special effects, fill-in flash til rejsefotografering,portrætfotografering og meget mere.

3 skærm"
Vipbar 3 LCD-berøringsskærm med 1.037.000 punkter giver dig en meget tydeligere visning med vidvinkel under optagelse og afspilning af stilbilleder og film. Vip skærmen for nemt at tage billeder højt og lavt. Fokuser og tag billeder blotved at røre skærmen med én finger!"

Billedhistorik og effektfiltre
Indfang øjeblikket levende med billedhistorik! Tag mange forskellige billeder af en scene fra forskellige synsvinkler, og kombiner dem for skabe en enkelt komposition. Leg med forskellige effekter ved at tilføje en af E-M10 MII-kameraets mangeeffektfiltre for at forbedre dine billeder med din egen kreatvitet.

Tag billeder, og optag film
Tag billeder på samme tid, som du optager en film i fuld HD. E-M10 MII understøtter film i fuld HD (1920 x 1080 pixels for flottere film). Denne filmoptagelse i fuld HD 1080 i MPEG4-format forbedres yderligere med stereolyd og 3-akset billedstabilisering.

Batteri BLS-5

Tilbehør