Olympus

Producenter

SKU: V311020SE000

EAN: 4545350036416

Producent: Olympus

Olympus 12mm f72,0 Forstør

Olympus 12mm f/2,0 sølv

Ny

Smukt indpakket i et højkvalitets, slankt metalhus, er dette den perfekte optik at tage misundelsesværdige vidvinkel fotos med - med en bred vifte af indstillinger.

Flere detaljer

Bestillingsvare

kr. 5.295,00 inkl. moms

Vis finansiering
×

Finansier dit køb

Vælg løbetid:

197 kr. pr. måned

Ved et samlet kreditbeløb på 5.295 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 197 kr. Samlede kreditomkostninger 1.764 kr. Samlet tilbagebetaling 7.059 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 21,62%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres. Læs mere

Yderligere information

Ud egner den sig til optagelser af landskaber med optisk klarhed og præcision, kan den også tage fremragende billeder i situationer med svagt lys, såvel som steder, hvor flash eller stativer enten ikke er tilladt eller ikke praktisk. Trods sin kompakte størrelse, giver den superb billedkvalitet og en maksimal blænde på 1:2.0. Enhver fan af snapshot fotografering vil også elske denne optik. Den er udstyret med en snapshot-mekanisme, som aktiveres blot ved at trække fokusringen tilbage, med afstands- og dybdeskarphedsindikatorer, der giver brugerne mulighed for at fokusere uden at kigge på kameraets skærm. En anden gavnlig nyskabelse er ZERO (ZUIKO Extra-low Reflection Optical)-belægningen, hvilket halverer distraherende og uønskede refleksioner i billedtagningen i forhold til konventionelle belægning.

Nøglefunktioner

  • Fokus til øjebliksbilleder
  • Alsidig vidvinkel med fast brændvidde
  • Metalhus med flotte detaljer
  • Overlegen billedkvalitet
  • Ny avanceret multicoating
  • High-speed AF med MSC-teknologi

Tilbehør