Nikon

Nyheder

 • Nikon MB-D16

  Nikon MB-D16

  Flot stand - inkl. 6 mdr. garanti Kategori B Nikon MB-D16 er et...

  kr 995,00

Sete varer

Producenter

Kampagner

  Nikkor AF-S 70-300mm 4,5-5,6 G VR Forstør

  Nikkor AF-S 70-300mm f/4,5-5,6 G IF ED VR

  JAA795DA

  4960759025173

  Ny vare

  AF-S VR 70-300 f/4.5-5.6G IF-ED er et højtydende supertelezoomobjektiv, der er konstrueret til at opfylde behovene både hos brugere af digitale spejlreflekskameraer og brugere af spejlreflekskameraer i 35-mm-format. Det har 4,3x zoom med en brændvidde på 70-300 mm (105-450 mm for et digitalt Nikon-spejlreflekskameraer i DX-format)

  Flere detaljer

  På lager i butik 1-2 dage

  kr 4.495,00 inkl. moms

  Yderligere information

  Objektivet er udstyret med ED-glaselementer (Extra-low Dispersion [Farvespredning]), som sikrer overlegen optisk ydelse

  Objektivet er også udstyret med Nikons system til vibrationsreduktion (VR II) af anden generation, der giver brugeren mulighed for fleksibel håndholdt optagelse. Systemet stabiliserer billedet i samme omfang, som hvis man brugte en lukkertid, der var fire gange kortere sammenlignet med et traditionelt objektiv (fastslået i Nikons test). Silent Wave Motor (SWM) og IF (intern fokusering) sikrer hurtig og støjsvag autofokus, og blændeåbningen med ni afrundede blænderblade får elementer, der ikke er i fokus, til at smelte sammen, så der opnås naturligt udseende og harmoniske baggrunde.

  4,3x højtydende zoom med en brændvidde på 70-300 mm. Ækvivalent med 105-450 mm ved brug med et digitalt spejlreflekskamera i DX-format.

  SWM (Silent Wave Motor) muliggør automatisk og næsten lydløs fokusering med hurtigt og nemt skift mellem autofokus og manuel betjening.

  IF-design (intern fokusering) til fast objektivlængde uden roterende element foran, der gør det muligt at anvende cirkulære polarisationsfiltre og objektivmonteret flashudstyr.

  VR II giver samme stabilitet som en lukkertid, der er fire gange kortere (fastslået i Nikons test). Normal-indstillingen modvirker vibrationerne, der kan opstå ved håndholdt fotografering, og Aktiv-indstillingen reducerer mekanisk fremkaldte vibrationer.

  To ED-glaselementer minimerer kromatisk aberration i hele zoomområdet og sikrer samtidig en høj opløsning og kontrast.

  Fokusindstillinger – automatisk med manuelt fokusskift og kun manuel.

  Blændeåbning med ni afrundede blænderblade får elementer, der er ude af fokus, til at smelte sammen til naturligt udseende baggrunde.

  Filtergevind med diameter på 67 mm (ikke-roterende).

  Tilbehør