Manfrotto

Nyheder

Producenter

Kampagner

Manfrotto Stativkit Video Nitrotech N8 + 546GB Forstør

Manfrotto Stativkit Video Nitrotech N8 + 546GB

MVKN8TWING

8024221652819

Ny vare

Manfrotto Stativkit Video Nitrotech N8 + 546GB

Nyt Nitrotech Videohoved - et revolutionerende hoved der kombinerer de mest succesfulde elementer i Manfrottos Videohoveders sortiment med en banebrydende, unik Nitrogen stempel mekanisme, der sikrer kontinuerlig modvægt.

Flere detaljer

2-7 dage

kr 8.649,00 inkl. moms

Yderligere information

Nitrotech N8 videohovedet understøtter sikker belastning på op til 8 kg. Det nye hoved har et præcist, kontinuerligt modvægt system, der nemt og sikkert understøtter en bred vifte af videokameraer - i forskellige størrelser. Den variable dæmpe-funktionen på både pan og tilt giver mulighed for glatte, vibrationer-fri bevægelser. Det har også et 3/8 "EasyLink udtag med anti-rotation, for at tilslutte en ekstern monitor eller andet tilbehør.

Det nye videohoved har også en sidelåst glideplade mekanisme, der giver sikker, hurtig og nem tilslutning af kameraet. Nitrotech hovedet har en flad underside med standard 3/8 "gevind, som er meget alsidig for forskellige kombinationer af understøtninger (stativer, slide, rig eller kran).

Manfrotto 546GB Et meget stabil og professionelt video stativ med groundspreder. Stativet har en maksimal belastning på 20 kg. Kan bruges med de fleste dollies

Ben sektioner - 3

Maks. højde - 158,5 cm.

Min. højde - 32,5 cm.

Maks. belastning - 8/20 kg.

Kvik Kobling - 504PLONG

Materiale - Aluminium

Farve - sort