GoPro

Producenter

SKU: CHDHX-101-RW

EAN: 0818279027228

UPC: 818279027228

Producent: GoPro

GoPro HERO10 black

Ny

Actionkamera i et kompakt, kraftfuldt og hårdført kabinet.

Højopløsningssensoren indfanger dine vilde øjeblikke i skarpe detaljer, som derefter kan redigeres til time-lapse, slow motion eller andet kreativt indhold på et kort øjeblik.

Med den indbyggede trådløse forbindelse kan du livestreame gennem Quik-mobilappen. 

Flere detaljer

På lager i butik 1-2 dage

kr. 2.379,00 inkl. moms

Yderligere information

5,3K videoer: Kameraet kan optage 5,3K videoer ved 60 fps eller i skarpe 4K-videoer ved 120 fps, som giver et højt detaljeniveau, selv når du zoomer ind, og bevarer dine minder - med detaljer ned til sandkornsniveau.

HyperSmooth 4.0 stabilisering: Den digitale videostabilisering sikrer, at optagelserne er rolige, som når du optager med gimbal - uden at du behøver bruge en. Videoen holdes fri for sløring og rystelser, som kan opstå, når du optager håndholdt eller på en bumpet cykelsti.

Hårdført design: Kameraet har et hårdført kabinet, der er designet til at modstå hårdfør håndtering. Kameraet er også vandtæt ned til 10 meter uden behov for ekstern beskyttelse, så du kan tage det med ud at svømme i en flod, på kayaktur eller bruge det til windsurfing.

Touchskærm: 2,27" farve-touchskærmen kan bruges til preview, redigering og backup af dine videoer og til let at justere kameraindstillingerne. GoPro Hero 10 Black har også en ny frontskærm til let framing og intuitiv kamerakontrol.

GoPro-app: Action kameraet har wi-fi og Bluetooth, så du kan forbinde kameraet til GoPro-mobilappen til automatisk backup af dine videoer og billeder, livestreaming af video, tilføjelse af specialredigering eller soundtracks samt deling med vennerne. Desuden genkender GoPro Hero 10 Black ansigter, smil og blink, og det vælger de bedste billeder, så du kan optage perfekte videohistorier.

Stemmekontrol: Takket være stemmekontrollen behøver du end ikke røre kameraet - giv blot en stemmekommando, og det starter videooptagelsen eller tager et billede. Kameraet har 14 kommandoer på 11 sprog plus 6 accenter.

Valgfrit tilbehør: GoPro Hero 10 Black er kompatibelt med alt Hero 9 Blacks tilbehør. Vælg mellem flere forskellige monteringer og klips, så du kan påsætte kameraet til din krop eller hvor end du vil. Og med mulighed for en Supercharger-strømadapter kan du oplade batteriet hurtigt. Flere funktioner

Specifikationer:

- 23 MP sensor

- Single-shot, burst shot, nattebillede- og time lapse fototilstande

- Billed-timer til selfies

- TimeWarp 3.0 video kondenserer tid for at indfange flotte optagelser

- RAW billedformat

- HDR (high dynamic range) indfanger et bredere spektrum af kontrast og highlights

- 5,3K/60 fps, 2160p 4K UHD/120 fps, 1440p 2,7K/240 fps videotilstande

- Støtte til H.264 og H.265/HEVC video encoding

- Stereo lydoptagelse med vindstøjreduktion gennem 3 mikrofoner

- RAW lyd

- Indbygget wi-fi og Bluetooth

- Indbygget GPS tracker lokationerne for dine videoer og billeder

- Micro SD kortport til lagring (Class 10 eller bedre hukommelseskort anbefalet)

- USB type-C port til synkronisering og opladning

Tilbehør