Canon

Producenter

SKU: 4427B005

EAN: 4960999665030

Producent: Canon

Canon EF-S 8-15 mm 4,0 FISHEYE USM Forstør

Canon EF 8-15mm f/4,0 Fiskeøje USM

Ny

Et alsidigt objektiv med fiskeøjezoom og valg mellem et fuldt (rektangulært) billede eller et cirkulært billede.

Flere detaljer

2-7 dage

kr. 9.895,00 inkl. moms

Vis finansiering
×

Finansier dit køb

Vælg løbetid:

323 kr. pr. måned

Ved et samlet kreditbeløb på 9.895 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 323 kr. Samlede kreditomkostninger 1.701 kr. Samlet tilbagebetaling 11.596 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 11,13%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres. Læs mere

Yderligere information

Et alsidigt objektiv med fiskeøjezoom og valg mellem et fuldt (rektangulært) billede eller et cirkulært billede. EF 8-15mm f/4L Fisheye USM er et af Canons højtydende objektiver i L-serien og leverer fantastisk billedkvalitet, selv med så bred en vidvinkelvisning.
Features

* Cirkulært eller fuldt indrammet objektiv med fiskeøjezoom
* En del af Canons anerkendte L-serie
* Holdbart og robust design
* Hurtig og lydløs autofokus
* Manuel fokus hele tiden
* Nemmere rengøring af objektivet

Et zoomobjektiv, der leverer et unikt perspektivCirkulært eller fuldt indrammet objektiv med fiskeøjezoom
Der er intet behov for at købe to specialobjektiver, når EF 8-15mm f/4L Fisheye USM tilbyder både rektangulære og cirkulære billeder ved brug sammen med kameraer med 24x36 mm-sensor (fuldt billede). Fotografer, der optager med digitale spejlreflekskameraer med en mindre sensor, kan tage rektangulære fiskeøjebilleder. Med et 180° diagonalt synsfelt har det aldrig været nemmere at indfange hele scenen i et enkelt billede.

L-seriens kvalitet
L-serien er Canons flagskib inden for professionelle objektiver og repræsenterer det bedste inden for præcisionsdesignet EF-optik. Objektiverne i L-serien kombinerer overlegen ydelse med enestående håndtering og er yderst modstandsdygtige over for støv og fugt.

Hurtig og lydløs autofokus
En ring-USM (Ultrasonic motor) anvender ultralydfrevenser til at drive den ekstremt hurtige autofokus med næsten lydløs drift. En lynhurtig CPU og optimerede AF-algoritmer bidrager til højere AF-hastigheder. Konstant elektronisk manuel fokusering kan også benyttes uden at gå ud af AF.

Forbedret billedkvalitet SWC-belægning
Canons patenterede SubWavelength-strukturbelægning hjælper med at minimere den overstråling og de reflekser, der forårsages af indvendige refleksioner. Ved at eliminere årsagen reducerer belægningen refleksioner og hjælper med at levere skarpe, klare billeder.

Nemmere rengøring af objektivet
Den forreste og bageste linseoverflade er behandlet med en fluorbelægning, der muliggør nemmere rengøring af linseoverfladen sammenlignet med eksisterende belægninger.