Canon

Nyheder

Producenter

Kampagner

Canon EOS 6D m/24-105mm f/4,0 L IS STM Forstør

Canon EOS 6D m/24-105mm f/3,5-5,6 IS STM

8035B125AA

8714574627489

Ny vare

Canon EOS 6D

6D kittet med 24-105 er den direkte adgang til fullframe fotografering. Et digitalt spejlreflekskamera med 20,2 Megapixel, som indeholder en fullframe-sensor og har et kompakt design. Det er ideelt til portrætfotografering og på rejser, giver stor kontrol over dybdeskarphed og mulighed for at bruge det sammen med et stort udvalg af EF-vidvinkelobjektiver.

Flere detaljer

2-7 dage

kr 13.999,00 inkl. moms

Yderligere information

20,2 Megapixel fullframe CMOS-sensor

EOS 6D er bygget op omkring en 20 Megapixel fullframe CMOS-sensor og en kraftig DIGIC 5+-billedprocessor. Tilsammen giver det klare billeder med stor detaljerigdom. Farver gengives præcist, og farveovergangene er diskrete og naturlige.

Fordelen ved fullframe

Få muligheden for at bruge EF-vidvinkelobjektiver, og opdag nye metoder til at fotografere landskaber, indendørs motiver og gademotiver. Den ekstra kontrol over dybdeskarphed, som fullframe-sensoren giver dig, er perfekt til at give dine portrætter ekstra gennemslagskraft.

Designet til den rejsende

Let nok til at tage med over alt, og stærkt nok til at modstå strabadserne ved rejsefotografering. Enkel betjening og intuitiv ergonomisk design gør EOS 6D nemt og hurtigt at bruge.

Imponerende ydeevne ved svag belysning

Når lyset svinder, leverer EOS 6D stadig fantastiske billeder. ISO-følsomheden går fra ISO 100 op til ISO 25600 (kan udvides til L:50, H1:51200, H2:102400), og et autofokussystem med 11 punkter fungerer helt ned til -3EV. Det er følsomt nok til, at du kan bruge kameraet i månelys.

Komponér nemt billeder

Arbejd intuitivt med EOS 6D's skarpe fullframe-søger. En 7,6 cm (3,0") Clear View II LCD-skærm med 1.040.000 punkter gør Live view-optagelse af stillbilleder og Full HD-video til en sand fornøjelse.

Kreative funktioner designet til dig

Indfang detaljer både i skarpt lys og skygge med EOS 6D's høje dynamikområde (HDR), og skab sammensatte billeder med dets multieksponeringsfunktioner. ±5-trins eksponeringskompensation og ±3-trins automatisk eksponeringsbracketing giver fleksibilitet og gør det muligt at finjustere eksponeringen.

GPS sporer alle dine bevægelser

Indbygget GPS bestemmer din præcise placering og geotagger alle billedfiler med oplysningerne. I GPS Logger registreres din rute, selv når kameraet er slukket.

Wi-Fi giver uovertrufne tilslutningsmuligheder

Lav fjernoptagelser fra alternative vinkler: Opret forbindelse til dit EOS 6D, og styr det med din pc, Mac eller smartphone. Du kan overføre billeder trådløst og dele dem med familie og venner.

Full HD-video

Optag Full HD-video med en opløsning på 1080p, og brug objektiver med hurtig blænde og fuld manuel kontrol til at opnå visuelle effekter i biografkvalitet.

Tilbehør