Canon

Nyheder

Producenter

Kampagner

Canon Powershot SX60HS sort Forstør

Canon Powershot SX60HS sort

9543B002

4549292017380

Ny vare

Designet med tanke på din komfort, så du kan nyde jævnere optagelser selv ved fuld zoom og optage bekvemt i længere tid takket være et raffineret, ergonomisk greb. En elektronisk søger giver håndtering, der minder om et spejlreflekskamera, og giver dig mulighed for at se klart i meget lyse omgivelser. En ultrasonisk motor (USM) sikrer hurtig, støjsvag fokus og zoom.

Flere detaljer

2-7 dage (restordre)

kr 3.285,00 inkl. moms

Yderligere information

Nøglefunktioner

 • Udforsk fjerne detaljer som aldrig før med en kæmpe 65x zoom
 • Hurtig og fleksibel, så du altid får det billede, du ønsker
 • Stor zoom designet med tanke på din komfort
 • Nyd smukke, skarpe billeder og stabile og jævne Full HD-film - dag eller nat
 • Optag på afstand, og del nemt vha. Wi-Fi og NFC

Produktegenskaber

 • Optag fjerne motiver med vidvinkel
  Optag mange forskellige smukke billeder. Med en utrolig 65x zoom og 21mm ultravidvinkel kan du optage alt fra utroligt detaljerede nærbilleder af dyrelivet til imponerende landskaber på lang afstand.
 • Nemt at følge med
  Det er nemt at følge fjerne motiver med høj zoom. Du skal bare trykke på en knap, så zoomer Zoom Framing Assist hurtigt kameraet ud af scenen - så du kan finde dit motiv igen - og zoomer tilbage, så snart knappen slippes. Den forbedrede Auto-metode zoomer automatisk ud, når motivet forsvinder ud af fokus, og hjælper dig med at holde motivet på en forudindstillet størrelse.
 • Komfortabel og jævn optagelse
  Designet med tanke på din komfort, så du kan nyde jævnere optagelser selv ved fuld zoom og optage bekvemt i længere tid takket være et raffineret, ergonomisk greb. En elektronisk søger giver håndtering, der minder om et spejlreflekskamera, og giver dig mulighed for at se klart i meget lyse omgivelser. En ultrasonisk motor (USM) sikrer hurtig, støjsvag fokus og zoom.
 • Enestående kvalitet under alle lysforhold
  Både dag og nat bliver dine billeder lige som du husker dem. Canons HS System - med DIGIC 6 og en stor 16,1 Megapixel CMOS-sensor - giver enestående billedkvalitet og udmærker sig i svag belysning. Så det er nemt at indfange øjeblikkets reelle stemning uden flash eller et stativ.
 • Skarpe resultater hver gang
  Der er ingen grund til at bekymre sig om, at kamerarystelser ødelægger resultatet, takket være en intelligent optisk billedstabilisator. Kameraet tilpasser sig automatisk og sikrer skarpe, detaljerede fotos, selv hvis du optager med fuld zoom eller håndholdt i svag belysning. Desuden vil din film blive utrolig stabil og jævn takket være 5-akset Enhanced Dynamic IS.
 • Indfang altid øjeblikket
  Livet er flygtigt. Gå ikke glip af et eneste værdifuldt øjeblik, og optag fantastisk lynhurtig action med superhurtig betjening og vedvarende kontinuerlig optagelse med høj hastighed.
 • Fantastiske billeder uden besvær
  Optag ubesværet fantastiske billeder eller film med Smart Auto. Nyd et sjovt filmresumé i HD (720p) af dagens optagelser med Hybrid Auto.
 • Realistiske film lige ved hånden
  Det er nemt at lave imponerende film. Med et enkelt tryk på en knap kan du optage jævne, realistiske Full HD-film med 60p og med skarp og klar stereolyd takket være støjsvag betjening og zoom. Du kan også tilslutte en ekstern mikrofon og styre lydniveauet på kameraet, så du opnår mere fleksibilitet.
 • Overtag styringen
  Udforsk dine kreative evner. Optag stillbilleder og film med fuld kontrol over eksponeringen. Luk op for en ny verden af muligheder med RAW og tilbehør til EOS-systemet.
 • Opret forbindelse med Wi-Fi
  Nyd friheden med Wi-Fi. Upload billeder og videoer til sociale netværk - direkte fra kameraet. Eller overfør dem til din smartphone eller tablet med Mobile Device Connect-knappen og NFC. Brug Canons CameraWindow-app til at fjernstyre kameraet fra din smartphone, og nyd praktisk pc- og cloud-sikkerhedskopiering med Billedsynkronisering.
 • Batteri NB-10L

Tilbehør