77 mm

Producenter

SKU: XHD77CRPL

EAN: 0024066051172

UPC: 024066051172

Producent: Hoya

Hoya HD Cirk. Pol. Filter 77E Forstør

Hoya HD Cirk. Pol. Filter 77 mm

Ny

Et HD cirkulært pol filter er lavet specielt til digital kameraer. Rammen om glasset er specielt lav for at forhindre vignettering

Flere detaljer

På lager i butik 1-2 dage

kr. 895,00 inkl. moms

Yderligere information

Lysstråler, som reflekteres af en overflade kan blive polariseret, så polariserende filtre bruges til at vælge hvilke lysstråler der skal ind i objektivet. Cirkulære PoL filtre giver dig mulighed for at fjerne uønskede reflekser fra ikke-metalliske overflader såsom vand, glas osv. De skal også sætte farver til at blive mere mættede og fremtræder tydeligere med bedre kontrast. Denne effekt er ofte brugbar til at øge kontrast og farvemætning i blå himmel og hvide skyer. Tokinas polarisationsfiltre påvirke ikke den overordnede farvebalance.

Reducer blænding og reflekser med cirkulær Pol filter
Ved brug af cirkulære Pol filtre kan refleksioner og blænding reduceres betydeligt fra ikke-metalliske overflader. En kamera vinkel på 30 grader fra den reflekterende overflade (glas, vand osv.) er ideel for maksimal effekt.

HD filtrene har en lav profils aluminiums ramme som forhindrer vignettering, derudover tjener den "bløde" alu ramme samtidig som stød absorber hvis uheldet er ude og objektivet bliver stødt. Fungerer også som en permanent linsebeskyttelse. Glasset i et HD filter er op til 4x stærkere end normal glas, og er med sine 8 lag coatning meget modstandsbygtig overfor vand, olie og ridser.